Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Ο Γιώργος στο TVXS...



Βλ. όλη τη συνέντευξη, εδώ

Η ΕΡΤ είναι κανάλι της ΝΔ?

***
Ακουσα μόλις στο Αλτερ ότι η ΕΡΤ (κρατικό υποτίθεται κανάλι...) αρνήθηκε να μεταδώσει τις 2 νέες διαφημίσεις του Πασόκ, όπου παρατίθενται τα ψέμματα Καραμανλή, επειδή δήθεν ήταν ... αρνητική διαφήμιση (ενώ οι παπαγάλοι της ΝΔ ήταν ... θετική διαφήμιση!). Προσέφυγε, λένε, στο ΕΣΡ!
***
Δηλ. δεν προσέφυγε η ΝΔ (άμεσα ενδιαφερόμενη και υποτίθεται θιγόμενη!), αλλά η ΕΡΤ! Που την πληρώνουμε ΟΛΟΙ οι Ελληνες! Η απόλυτη ταύτιση κόμματος και κράτους! Αυτά δεν συνέβαιναν ούτε επί Χούντας, με την αλήστου μνήμης ΥΕΝΕΔ, ούτε επί Σοβιέτ!
Οπως ανέφερε το ρεπορτάζ, τελικώς το ΕΣΡ απέρριψε το αίτημα της ΕΡΤ...
***
Υ.Γ.: στις 8.21 μμ αναρτήσαμε εμείς την είδηση, στις 9.26 μμ το πασίγνωστο και πολυδιαβασμένο  pressmme... Ετσι, για να ευλογάμε τα γένια μας...

Το καλύτερο spot του Πασόκ μέχρι στιγμής...

Δείτε και τα άλλα spots, εδώ...

Μ....λάκες!

Κόψτε κάτι ρε γλύφτες! Που φτιάξατε ολόκληρη εφημερίδα-free press μόνο και μόνο για να τσεπώνετε επιχορηγήσεις από το "σύστημα Ρουσσόπουλου"! 

Πέρασα το μεσημέρι από την Πλατεία Αριστοτέλους, όπως είχα περάσει και χθες που στηνόταν η εξέδρα για τον Γιώργο. Χθες, χαμόγελα στα πρόσωπα, οργασμός δουλειάς, ενθουσιασμός. Σήμερα, ερημιά, ούτε νεολαία, ούτε κόσμος με ενθουσιασμό. 

Και ένα κακό σημάδι για τον Καραμανλή: σήμερα μιλά στις 8.00 μμ. Από τις 7 έπιασε ένα μπουρίνι τρελό στη Θεσσαλονίκη, φυσά και βρέχει καταρρακτωδώς. Αντε να τον δω πώς θα μιλήσει...