Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Χάρης Καστανίδης, οδοστρωτήρ!

Σήμερα μία φίλη, η Σοφία από Γερμανία, μου έστειλε το εξής σχόλιο:

"Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Για σας απο γερμανια. Συντροφε εχω γραψει και αλλη φορα στο blog σου αυτη την φορα ομως θα ηθελα γραψω για τον Κρογια. Προσπαθησα πολλες φορες να στειλω καποιο σχολιο στο blog του ομως δεν ανεβαινει,φυσικα δεν γνωριζω και πολλα απο κομπιουτερ θελω να του πω Συγχαρητηρια!!!! για ολα αυτα που κανει ειδικα το σημερινο βιντεο με τον Καστανιδη και τα καλαθια ΑΧΤΥΠΗΤΟ!!!Εγω δεν βλεπω ειδησεις πια στο μεγκα γυρισα εδω και δυο μηνες στον αλφα,γιατι μου ερχοταν εξαιτιας τους να σπασω την τηλεοραση,τελως παντων δεν υπαρχει ομως μερα που να μην σας διαβασω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ολους για την προσπαθεια που κανετε. Σοφια. 22 Νοέμβριος 2008 4:36 μμ".

Το σχόλιο αυτό της Σοφίας με έκανε: (α) να πάω αμέσως στο blog του Κρόγια για να του διαβιβάσω τα ... συγχαρίκια (!), και, (β) να ψάξω να βρω την τόσο πετυχημένη ανάρτησή του, για την οποία έκανε λόγο η Σοφία. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ:

Να το βιντεάκι που έφτιαξε ο Κρόγιας:




Και να τί γράφει ο φίλος μας:

Τι τον ήθελαν τον Καστανίδη σήμερα στο MEGA...
Δεν χορτάσανε τα ταπίδια από τον Ραγκούση χθες;
Τι ήθελαν να ρωτήσουν KAI τον Καστανίδη για το θέμα Παπακωνσταντίνου;;;
Προσέξτε το αλαζονικό υφάκι του Pretender στην αρχή...
Προσέξτε το ξινισμένο ύφος και τα σταυρωμένα - αλά Μουσολίνι - χέρια στο τέλος...
Προσέξτε που η ζαλισμένη απ' τα ταπίδια Τρέμη κλείνει όπως-όπως το θέμα Παπακωνσταντίνου...
Προσέξτε και το ταπίδι στον Παναγιωτόπουλο!
Slam dunk!!!!!

ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ: προσέξτε ΠΩΣ άλλαξε θέμα η "ξυνή" Τρέμη όταν συνειδητοποίησε ότι ο Καστανίδης την ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ !!!

Η "αγία" Οικογένεια!

"Εγραψε" το σημερινό "Καρφί"
του Ν. Κακαουνάκη με το φωτομοντάζ:

"Εκείνο που διαφεύγει από τους ενορχηστρωτές των θεωριών συνωμοσίας είναι η ουσία της υπόθεσης. Κι είναι φυσικό να τους διαφεύγει διότι δεν τους συμφέρει. Η ουσία είναι ότι οι πρωταγωνιστές του «ένθετου» μικρού σκανδάλου μέσα στο μεγάλο σκάνδαλο είναι γαλάζια κομματικά στελέχη. Όλοι όσοι εμπλέκονται στους εκβιασμούς με τις μυστικές βιντεοσκοπήσεις και τις παράνομες μαγνητοφωνήσεις ανήκουν στην παράταξη της σεμνότητας, της ταπεινότητας και της ηθικής. Οι ίδιοι παραδέχονται ότι ο ένας εκβίαζε τον άλλο, ότι ο ένας μαγνητοφωνούσε κρυφά τον άλλο, ότι ο ένας απειλεί τον άλλο με προϊόντα υποκλοπής. Πώς γίνεται όλοι αυτοί να είχαν συνεννοηθεί με το ΠΑΣΟΚ από πέρυσι ώστε να διευκολύνουν την αντιπολίτευση όταν θα προέκυπταν υπόνοιες για ευθύνες του Κ. Καραμανλή σε ένα άγνωστο εκείνη την εποχή σκάνδαλο;"

(απόσπασμα από το σημείωμα του εκδότη)