Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009

Νέα Δημοκρατία: καλά κρασιά!

Με το ... αποβιώσαν κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τα εσωκομματικά τους απέφυγα να ασχοληθώ μέχρι σήμερα. Εκείνο που πρωτίστως με ενδιέφερε είναι να αποδοθούν ευθύνες στην ηγεσία και τα μέλη των κυβερνήσεων Καραμανλή για το ΧΑΟΣ που προκάλεσαν με τα έργα και τις ημέρες τους, χάος που, εν συνδυασμώ με τα ψέμματά τους και το φαγοπότι στο οποίο επιδόθηκαν, φτάνει τα όρια της εσχάτης προδοσίας! 

Σήμερα που προσπάθησα να μπω στο site τους για να τους κοροϊδέψω λίγο για το ... κατόρθωμά τους να μαλώνουν ποιός θα πρωτοεφαρμόσει, και στο δικό τους κόμμα, όσα πρωτοποριακά εισήγαγε και στο Πασόκ ο Γιώργος (και για τα οποία το 2007 μας κορόϊδευαν!), δεν το κατόρθωσα διότι, λέει, ο ιστότοπος είναι σε κατάσταση ... τεχνικής συντήρησης! Καλά, για το "συντήρηση" δεν νοιώθω καμία έκπληξη! Αυτό ήταν πάντοτε η ΝΔ: μούχλα και συντήρηση. Αλλά να μη λειτουργεί το επίσημο site του κόμματος λίγες μόνον ώρες πριν από μία τέτοια κρίσιμη εσωκομματική διαδικασία?

Αχ, πόσα έχουν να μάθουν ακόμη από το Πασόκ...

Υ.Γ.: προσωπικά πιστεύω, βλέποντας και από τους φίλους μου νεοδημοκράτες, ότι η προσέλευσή τους θα είναι περιορισμένη και η όλη διαδικασία ένα φιάσκο, εν σχέσει με τη μαζικότητα της εκλογής του Παπανδρέου. Και αυτό γιατί πώς να πείσει κανείς π.χ. την κυρία του Κολωνακίου να αφήσει το brunch στο Ekalı Club και να τρέχει να ψηφίζει τη σάρα, τη μάρα και το κακό συναπάντημα? Οι δεξιοί δεν είχαν ποτέ παράδοση σε συμμετοχή σε μαζικές λαϊκές εκδηλώσεις κλπ. Πώς να αποκτήσουν ξαφνικά?


Μην τρελαθούμε κιόλας!

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στον ΚτΕ: «Οι παράγοντες των Βρυξελλών ανέχτηκαν για 6, σχεδόν, χρόνια, όλες τις αλχημείες και τις σπατάλες της προηγούμενης κυβέρνησης και τώρα απαιτούν λύσεις σε 50 ημέρες ! Δεν πρόκειται να δεχτούμε να είμαστε κυβέρνηση υπό ομηρία. Θα συγκρουστούμε για να υπερασπιστούμε τα δίκαια της χώρας μας !».

Το 2004, όταν ο Καραμανλής ανέλαβε πρωθυπουργός της χώρας, παρέλαβε μία ανθηρή οικονομία, μία χώρα που ετοιμαζόταν να διοργανώσει Ολυμπιακούς Αγώνες, μία κοινωνία με μία σχετική αισιοδοξία. 

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε πρωθυπουργός σε μία περίοδο που η κοινωνία δεν έχει πια αντοχές και παρέλαβε όχι μόνον ένα ΧΑΟΣ, αλλά και ένα σωρό ψέμματα από τους άχρηστους της ΝΔ.

Επομένως, όποιος βιάζεται να ... κάνει κριτική και να αρχίσει να μιλά για "δυσλειτουργίες" της κυβέρνησης και για άλλα τέτοια "φαιδρά", ας σκεφτεί το εξής:

ΟΠΟΙΟΣ ανέχτηκε επί 5,5 χρόνια να μας κυβερνά το ΟΝΕΙΔΟΣ και η ΝΤΡΟΠΗ που ονομαζόταν "κυβέρνηση της ΝΔ", ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ζητά τώρα και τα ρέστα από αυτούς που προσπαθούν να βάλουν τάξη!

Δεν υποστηρίζω ότι όλα είναι τέλεια στην κυβέρνηση του Πασόκ, όμως η σημερινή κατάσταση ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ έχει με το σούργελο που μας κυβερνούσε. Και λίγα λέω...