Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Μην τρελαθούμε κιόλας!

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στον ΚτΕ: «Οι παράγοντες των Βρυξελλών ανέχτηκαν για 6, σχεδόν, χρόνια, όλες τις αλχημείες και τις σπατάλες της προηγούμενης κυβέρνησης και τώρα απαιτούν λύσεις σε 50 ημέρες ! Δεν πρόκειται να δεχτούμε να είμαστε κυβέρνηση υπό ομηρία. Θα συγκρουστούμε για να υπερασπιστούμε τα δίκαια της χώρας μας !».

Το 2004, όταν ο Καραμανλής ανέλαβε πρωθυπουργός της χώρας, παρέλαβε μία ανθηρή οικονομία, μία χώρα που ετοιμαζόταν να διοργανώσει Ολυμπιακούς Αγώνες, μία κοινωνία με μία σχετική αισιοδοξία. 

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε πρωθυπουργός σε μία περίοδο που η κοινωνία δεν έχει πια αντοχές και παρέλαβε όχι μόνον ένα ΧΑΟΣ, αλλά και ένα σωρό ψέμματα από τους άχρηστους της ΝΔ.

Επομένως, όποιος βιάζεται να ... κάνει κριτική και να αρχίσει να μιλά για "δυσλειτουργίες" της κυβέρνησης και για άλλα τέτοια "φαιδρά", ας σκεφτεί το εξής:

ΟΠΟΙΟΣ ανέχτηκε επί 5,5 χρόνια να μας κυβερνά το ΟΝΕΙΔΟΣ και η ΝΤΡΟΠΗ που ονομαζόταν "κυβέρνηση της ΝΔ", ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ζητά τώρα και τα ρέστα από αυτούς που προσπαθούν να βάλουν τάξη!

Δεν υποστηρίζω ότι όλα είναι τέλεια στην κυβέρνηση του Πασόκ, όμως η σημερινή κατάσταση ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ έχει με το σούργελο που μας κυβερνούσε. Και λίγα λέω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: