Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Η Μαρία Δαμανάκη επίτροπος...

Το διάβασα στον Στέφανο και μου άρεσε σαν είδηση και σαν προοπτική, ειδικά αν αναλάβει τον τομέα της εργασίας ή της υγείας.

Αν σκεφτούμε, μάλιστα, ότι το Πασόκ μέχρι τώρα έχει προτείνει ως επιτρόπους άλλες 2 γυναίκες (Β.Παπανδρέου και Α.Διαμαντοπούλου) και 1 νέο (τότε) πολιτικό (Χρ.Παπουτσής), μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε για ποιό λόγο μία πετυχημένη επιλογή προσώπου μπορεί να βοηθήσει ποικιλοτρόπως τη χώρα...

Πάντως, η αποδοχή από την Μαρία της νέας της ιδιότητας, όπως και η πρόσφατη απόρριψη (με πολιτικά επιχειρήματα) της θέσης του υφυπουργού ανθρωπίνων δικαιωμάτων (εγώ προσωπικά θεωρούσα ότι έπρεπε να είχε αποδεχθεί, ήταν μία εξαιρετική πρόκληση για αλλαγή), δείχνει το ΠΟΣΟ μπορούν οι άνθρωποι της αριστεράς να προσφέρουν από σημαντικά μετερίζια, αν ΟΝΤΩΣ μπουν στη λογική της κοινής δουλειάς και της εργασίας και ΔΕΝ ΜΕΙΝΟΥΝ στη στείρα λογική του "κρίνουμε για να κρίνουμε και αρνούμεθα τα πάντα", συμπεριφορά που κατά κόρον επιδεικνύουν οι "πληρωμένοι" και "ντεμέκ" κομμουνιστές και συνασπισμικοί της Αλέκας, του Αλέκου (των αμέτρητων θητειών στις ... καπιταλιστικές Βρυξέλλες, μην ξεχνιόμαστε!) και του άκαπνου και με εργολαβική εταιρία στο όνομά του cool Alexis!

Συμπέρασμα: μ'αρέσει αυτή η πανστρατιά όλων των δυνάμεων και προσωπικοτήτων και μάλιστα σε θέσεις "ασύμβατες" με το έως τώρα προφίλ τους, ώστε να προσφέρουν έργο!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για σου σ.Στελιο,και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την γιορτη σου,νασαι παντα καλα.
Σοφια.

VAD είπε...

Χρονια Πολλά,πού χαθηκες;
Πάλι "εις την Πόλιν" πήγες;

Στέλιος είπε...

Παιδιά σας ευχαριστώ. Αλλά πρέπει και να δουλέψω, χεχε!