Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007

Εδώ ο ΟΣΕ, εκεί ο ΟΣΕ...


Την Παρασκευή 14/12 η αμαξοστοιχία 502 του ΟΣΕ από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, που ξεκινούσε 3 παρά το μεσημέρι από Αθήνα και θα έφτανε 9 και 5 το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, τελικά καθυστέρησε περίπου 1 ώρα (στις 9.05 μμ βρισκόταν ακόμη στο Πλατύ Ημαθίας). Στο Σιδ. Σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο υπάλληλος στο γκισέ πληροφοριών απαντούσε ότι το τρένο "φτάνει σε 5 λεπτά", ενώ από τα μεγάφωνα ακουγόταν η πληροφορία ότι θα φτάσει "σε 25 λεπτά" !

Σήμερα, 18/12, η αμαξοστοιχία Ιντερσίτυ που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη στις 10.13' πμ και έπρεπε να φτάσει στην Αθήνα στις 3.15 μμ (είναι το Ιντερσίτυ των 5 ωρών για το οποίο, άλλωστε, πληρώνεις και μεγαλύτερο εισητήριο από την απλή αμαξοστοιχία των 6 ωρών, ακριβώς για να φτάνεις γρηγορότερα!) κατέφθασε στο Σταθμό Λαρίσης στις 4 μμ ! Από κανέναν "υπεύθυνο" δεν ακούστηκε μία (αριθμητικά:1!) έστω δικαιολογία ή συγγνώμη. Αυτό είναι το κράτος χωρίς αγγυλώσεις και η ... "επανίδρυση" που μας υποσχόταν ο "Καθιστός Βούδας" ?

Η αλήθεια είναι ότι οι "ακρίδες" της ΝΔ διέλυσαν τα πάντα! Παρέλαβαν μία παντοδύναμη ΔΕΗ με επικεφαλής έναν Νέζη, τον ανάγκασαν να παραιτηθεί και την κατέστησαν μία ζημιογόνα εισπρακτική εταιρία, αφού διόρισαν διάφορους αποτυχημένους "παλαιοκρασσάδες" στη διεύθυνσή της. Παρέλαβαν έναν ΟΤΕ με δύναμη στα Βαλκάνια και τον ξεπουλάνε διά του μεγαλομανούς Βουρλούμη για να καλύψουν "μαύρες τρύπες". Παρέλαβαν μία ασφαλή και με βραβεία για τους τεχνικούς ελέγχους της Ολυμπιακή και ακούμε τώρα για διάλυσή της με σκοπό την προώθηση ξένων αεροπορικών εταιρειών "χαμηλού κόστους" και αμφίβολης ασφάλειας. Παρέλαβαν έναν ΟΣΕ με σχέδιο ανάπτυξης και νέα βαγόνια, τον τεμάχισαν σε διάφορες μικρότερες εταιρίες και τώρα επανεξετάζουν την ένωσή τους, αφού δεν δούλεψε το πλάνο τους!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΥΡΤΕΣ & ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!

Να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν, να τους χαίρεται η Αλέκα που τους πατρονάρει και ο Αλέκος που βλέπει παντού "ευθύνες" του Πασόκ. Είστε όλοι άξιοι της μοίρας σας!