Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2009

Ο άνθρωπος είναι για δέσιμο!

ΔΙΑΒΑΖΩ στην "Ελευθεροτυπία":

"Πυρά Κουμουτσάκου κατά κυβέρνησης για σύσταση Εξεταστικής στην οικονομία: Επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική που έχει ακολουθήσει τις πρώτες 40 ημέρες, αλλά και κυρίως για την απόφασή της να προχωρήσει στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος. Έκανε λόγο για «μια κυβέρνηση αδύναμη, που διακατέχεται από έλλειψη συντονισμού»".

Και αναρωτιέμαι: ο άνθρωπος είναι τρελός? Αν ΚΥΒΕΡΝΗΘΗΚΕ ποτέ η χώρα στα τελευταία 6 χρόνια, είναι ΤΩΡΑ, με τον Γιώργο Παπανδρέου! ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ, ακόμη και οι νεοδημοκράτες! ΟΛΟΙ λένε ότι η για 1η φορά υπάρχει κυβέρνηση, ο οποία, παρά το ότι παρέλαβε ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ στοιχεία, προσπαθεί να τηρήσει τις υποσχέσεις της και να βάλει τάξη στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ!

Τελικά, είχα δίκιο όταν υποστήριζα ότι το βράδυ των εκλογών κάποια στελέχη των κυβερνήσεων Καραμανλή έπρεπε να συλληφθούν ΑΜΕΣΩΣ με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας! Τώρα δεν θα ζητούσαν και τα ρέστα κάποιοι-κάποιοι...

Να η διαφορά της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου!

Από τα σημερινά "ΝΕΑ" η είδηση, που αποδεικνύει ότι ο Γιώργος ακούει τα αιτήματα του κόσμου, παρά το ΧΑΟΣ που μας άφησαν οι "κουρασμένοι" και με την επίκληση του οποίου ο Παπανδρέου θα μπορούσε να δικαιολογήσει μικρότερες παροχές! Και όμως, ΤΗΡΕΙ τις υποσχέσεις του στο μέτρο ΠΑΡΑΠΑΝΩ από το δυνατό:

Μεγαλώνει η λίστα για το επίδομα αλληλεγγύης

Εξετάζεται να μπουν και χαμηλοσυνταξιούχοι χωρίς ΕΚΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Φιντικάκης


Την αύξηση του αριθμού των δικαιούχων που πρόκειται να λάβουν το έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης λίγο πριν από τα Χριστούγεννα θα προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, σχέδιο νόμου που θα καταθέσει στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Κατόπιν των αιτημάτων που υποβλήθηκαν στο υπουργείο, κατά τη διάρκεια της δημόσιας διαβούλευσης και προκειμένου η κυβέρνηση να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις ώστε να συμπεριλάβει και άλλες αδύναμες κοινωνικά ομάδες στους δικαιούχους, εξετάζεται να επεκταθεί και στους χαμηλοσυνταξιούχους των 500-600 ευρώ τον μήνα που δεν λαμβάνουν το ΕΚΑΣ.