Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Να η διαφορά της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου!

Από τα σημερινά "ΝΕΑ" η είδηση, που αποδεικνύει ότι ο Γιώργος ακούει τα αιτήματα του κόσμου, παρά το ΧΑΟΣ που μας άφησαν οι "κουρασμένοι" και με την επίκληση του οποίου ο Παπανδρέου θα μπορούσε να δικαιολογήσει μικρότερες παροχές! Και όμως, ΤΗΡΕΙ τις υποσχέσεις του στο μέτρο ΠΑΡΑΠΑΝΩ από το δυνατό:

Μεγαλώνει η λίστα για το επίδομα αλληλεγγύης

Εξετάζεται να μπουν και χαμηλοσυνταξιούχοι χωρίς ΕΚΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Φιντικάκης


Την αύξηση του αριθμού των δικαιούχων που πρόκειται να λάβουν το έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης λίγο πριν από τα Χριστούγεννα θα προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, σχέδιο νόμου που θα καταθέσει στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Κατόπιν των αιτημάτων που υποβλήθηκαν στο υπουργείο, κατά τη διάρκεια της δημόσιας διαβούλευσης και προκειμένου η κυβέρνηση να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις ώστε να συμπεριλάβει και άλλες αδύναμες κοινωνικά ομάδες στους δικαιούχους, εξετάζεται να επεκταθεί και στους χαμηλοσυνταξιούχους των 500-600 ευρώ τον μήνα που δεν λαμβάνουν το ΕΚΑΣ.

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Κι ομως, χτες βράδι ήμουν σε σπίτι φίλων που εχουν ψηφίσει επανειλημμένα ΝΔ και μου έλεγαν οτι ο Γιώργος δεν εχει κάνει τίποτα απ οσα ειχε εξαγγείλει και κάνει τα αντίθετα.
Τους συμβούλεψα να μην βλέπουν πολυ Λαζόπουλο.