Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Τόσο άθλιοι, ώστε δεν ζητούν καν συγγνώμη!

Ενώ η Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι η ιστοσελίδα της Λούκας Κατσέλη υπέστη ΟΝΤΩΣ επίθεση από χάκερς, ο άθλιος υπαλληλίσκος της Ρηγίλλης, ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που υιοθέτησε μία ανεπιβεβαίωτη "είδηση", ζητάει και τα ρέστα! Διαβάστε το ρεπορτάζ, εδώ...

Ο Γιώργος απαντά στους αναγνώστες των "Νέων"...

Ο Γ. Παπανδρέου απαντά στις ερωτήσεις των πολιτών. Πάρτε μέρος στη διαδικτυακή συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στέλνοντας την ερώτησή σας και βαθμολογώντας τις ερωτήσεις άλλων χρηστών. Ο Γιώργος  θα απαντήσει στις πέντε πιο δημοφιλείς ερωτήσεις κατά τη διάρκεια τη συνέντευξης που θα παραχωρήσει στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" και οι απαντήσεις του θα δημοσιευθούν στα ΝΕΑ Online και το In.gr: στείλτε την ερώτησή σας ως την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 24:00 - και μέσω του twitter με την ετικέτα #askgap και μέσω του YouTube με την ετικέτα askgap2009.

Εμείς στείλαμε ήδη την δική μας που την βλέπετε παραπάνω: "Κύριε Πρόεδρε, όλοι όσοι αγωνιζόμαστε για να υλοποιηθούν τα οράματα και οι εξαγγελίες του Πασόκ και δεν αποσκοπούμε σε θέσεις, διορισμούς και αξιώματα, αγωνιούμε μήπως, μετά τη νίκη, επαναληφθεί το φαινόμενο να πατήσουν κάποιοι πάνω στον δικό μας αγώνα, ώστε να βολευτούν και να εξελιχθούν σε "παράγοντες". Πώς θα το αποφύγετε αυτό μεθαύριο?".

Είναι ένα ερώτημα που δείχνει αγωνία μήπως και καταστρατηγηθεί  το κλίμα της αισιοδοξίας και της νίκης και μήπως "χαθεί" και η νέα κυβέρνηση του Γιώργου μέσα στους διαδρόμους της διαπλοκής και του παραγοντισμού. Αν δεν στείλετε κάποια δική σας ερώτηση, ψηφίστε μας, αφού εντοπίσετε την ερώτησή μας εδώ, ώστε να επιλεγεί για να απαντηθεί!

Η ... κουρούνα!

Αυτά δεν είναι γαλάζια παπαγαλάκια!

Περισσότερο σαν γαλάζιες ... κουρούνες μου μοιάζουν!

 

Να ζούμε να τον θυμόμαστε...

... σαν παράδειγμα προς αποφυγή!

ΣΥΡΙΖΑ + Λάκης = Τσαντίριζα!

Από το Γρέκι...

Το ένα ψέμα μετά το άλλο!

Καλά, οι ίδιοι τους δεν λέγανε ότι τα ψηφοδέλτιά τους είναι καθαρά και ότι η ΝΔ τάχα-δήθεν είχε προχωρήσει σε αυτοκάθαρση? ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙΤΕ άλλη τέτοια κοροϊδία? "ΜΑΥΡΟ" στους γαλάζιους νταβατζήδες της πολιτικής στη χώρα μας!