Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Γιώργος απαντά στους αναγνώστες των "Νέων"...

Ο Γ. Παπανδρέου απαντά στις ερωτήσεις των πολιτών. Πάρτε μέρος στη διαδικτυακή συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στέλνοντας την ερώτησή σας και βαθμολογώντας τις ερωτήσεις άλλων χρηστών. Ο Γιώργος  θα απαντήσει στις πέντε πιο δημοφιλείς ερωτήσεις κατά τη διάρκεια τη συνέντευξης που θα παραχωρήσει στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" και οι απαντήσεις του θα δημοσιευθούν στα ΝΕΑ Online και το In.gr: στείλτε την ερώτησή σας ως την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 24:00 - και μέσω του twitter με την ετικέτα #askgap και μέσω του YouTube με την ετικέτα askgap2009.

Εμείς στείλαμε ήδη την δική μας που την βλέπετε παραπάνω: "Κύριε Πρόεδρε, όλοι όσοι αγωνιζόμαστε για να υλοποιηθούν τα οράματα και οι εξαγγελίες του Πασόκ και δεν αποσκοπούμε σε θέσεις, διορισμούς και αξιώματα, αγωνιούμε μήπως, μετά τη νίκη, επαναληφθεί το φαινόμενο να πατήσουν κάποιοι πάνω στον δικό μας αγώνα, ώστε να βολευτούν και να εξελιχθούν σε "παράγοντες". Πώς θα το αποφύγετε αυτό μεθαύριο?".

Είναι ένα ερώτημα που δείχνει αγωνία μήπως και καταστρατηγηθεί  το κλίμα της αισιοδοξίας και της νίκης και μήπως "χαθεί" και η νέα κυβέρνηση του Γιώργου μέσα στους διαδρόμους της διαπλοκής και του παραγοντισμού. Αν δεν στείλετε κάποια δική σας ερώτηση, ψηφίστε μας, αφού εντοπίσετε την ερώτησή μας εδώ, ώστε να επιλεγεί για να απαντηθεί!

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Δεν μπορούσες να διατυπώσεις καλύτερα μια απορία που ειναι και δική μου και πολλών άλλων.

Απαντήθηκε ;