Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Οταν θέλουμε, μπορούμε!

Από το pressmme η είδηση:

"45.960 φύλλα έχασε το Βήμα της Κυριακής σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. 45.960 φύλλα στην πιο κρίσιμη πολιτικά Κυριακή καθώς η δραματική πτώση της εφημερίδας ήρθε την ημέρα που διεξήχθησαν οι ευρωεκλογές. Η πολιτική ηγεμονία του Βήματος έχει συντριβεί. Η αποδοκιμασία των αναγνωστών είναι εμφανής. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε που θα σταματήσει η πτώση..." (δείτε κι εδώ).

Τί λέγαμε όλη την προηγούμενη περίοδο? Οτι τα μέλη και οι φίλοι του Πασόκ, όταν θέλουν, μπορούν να επιβάλλουν σε οποιοδήποτε ΜΜΕ το σεβασμό και την τήρηση της δεοντολογίας... Το '65,  με τα γεγονότα της Αποστασίας, όταν ο αγανακτισμένος δημοκρατικός κόσμος έκαιγε το "Βήμα" του Λαμπράκη  και την "Ελευθερία" του Κόκκα στους δρόμους, επειδή πρόδωσαν την "Ενωση Κέντρου" και τον "Ανένδοτο" του Γεωργίου Παπανδρέου, ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ !

9 Αυγούστου 1965: οι διαδηλωτές της Ενωσης Κέντρου καίνε τις εφημερίδες "ΝΕΑ" και "ΑΘΗΝΑΙΚΗ" ως ύποπτες συμβιβαστικών κινήσεων στους κόλπους της Ενωσης Κέντρου (η ιστορική φωτογραφία είναι από το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ βιβλίο "Ιουλιανά 1965: 100 μέρες που συγκλόνισαν την Ελλάδα" των Εκδόσεων Καστανιώτη, σε επιμέλεια Φ. Λάδη και Τ. Βασιλειάδη).

Υ.Γ.: σας το έχω πει πολλές φορές, ειδικά στους μικρότερους αναγνώστες μας: διαβάζετέ μας, να μαθαίνετε την πρόσφατη Ιστορία :)