Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Αφιερωμένο εξαιρετικά!



"Ο,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο, οι πικραμένες καρδιές το ξέρουνε μόνο, είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια, ο βοριάς θα στα κάνει συντρίμμια, κομμάτια-α-α-α...".

Αλληλοφτύνονται!

"Δεν μπορώ να συμπράξω με αποφάσεις με τις οποίες διαφωνώ ριζικά. Είναι θέμα πολιτικής συνέπειας. Και ασφαλώς προσωπικής αξιοπρέπειας. Αποφάσεις που –κατά την γνώμη μου- αποτελούν ιστορικό λάθος για την χώρα και ατόπημα για την παράταξη. Η Ελλάδα μπαίνει σε περιπέτεια. Η Ν.Δ. σε παρατεταμένη κρίση. Δεν μπορώ να συμμετάσχω σ’αυτό τον παραλογισμό. Με τί επιχειρήματα θα ζητήσουμε και πάλι την ψήφο του λαού, όταν χθές εμφανιστήκαμε να ομολογούμε ότι αποτύχαμε τα χρόνια που κυβερνάμε; Με τι ηθικό ανάστημα θα ζητήσουμε από τους δικούς μας ψηφοφόρους να δώσουν την μάχη, όταν δεν τιμήσαμε την εμπιστοσύνη τους, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια της 4ετίας;".

Ποιός τα λέει αυτά? Εγώ? ΟΧΙ! Τα λέει ο εξάδερφος Μισέλ (βλ. εδώ). Αμα τα λένε αυτά για τους εαυτούς τους, εγώ τί να προσθέσω?

Απλά πράγματα...

"Για την ακρίβεια οι τομές δεν έγιναν ούτε όταν ο κ. Καραμανλής είχε 165 βουλευτές. Δεν έγιναν όταν ο κ. Καραμανλής είχε 152 βουλευτές. Δεν έγιναν όταν ο κ. Καραμανλής είχε 151 βουλευτές (αφού έπειτα από πολλά κατόρθωσε να διαγράψει τον κ. Πέτρο Τατούλη). Θα μπορέσει τώρα να λύσει το ασφαλιστικό, να μειώσει τις δημόσιες σπατάλες, να κάνει τις μεγάλες τομές όταν θα έχει (στην καλύτερη περίπτωση, αν δηλαδή είναι πρώτο κόμμα) κάτω από 150 βουλευτές; Δεν ξέρουμε ποιος συμβούλευσε τον κ. Καραμανλή να κάνει αυτό το απονενοημένο βήμα. Ελπίζουμε ότι δεν ήταν οι ομιλούσες κεφαλές των παραθύρων, αυτές που σήκωναν το δάχτυλο σε όσους αντιδρούσαν στις πρόωρες εκλογές και συκοφαντούσαν τα στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης που είχαν διαφορετική άποψη από τους ίδιους. Αυτές οι κεφαλές δεν ξέρουν την αγωνία των στελεχών και βουλευτών που θα βγουν στα καφενεία της επαρχίας. Αυτά τα στελέχη θα προσπαθούν να εξηγήσουν ότι οι πρόωρες εκλογές του Φεβρουαρίου (που θα προκαλούσε το ΠΑΣΟΚ) είναι κακό πράγμα, ενώ οι πρόωρες εκλογές του Οκτωβρίου (που κάνει ο πρωθυπουργός) είναι καλό πράγμα...".

Ολο το άρθρο του Πάσχου Μανδραβέλη στην "Καθημερινή" της 3/9/09, εδώ... Απλά πράγματα που ο Καραμανλής στάθηκε ανίκανος να τα δεί...

Τον ξεφωνίζει και ο Ρίζος!


"Οργή στην Κ.Ο. και στη βάση!"...

Εγραψαν τα "NEA"!


Τους πήραν στο ψιλό!

3η του Σεπτέμβρη...

Μεγάλη ημέρα η σημερινή με μεγάλο συμβολισμό, κατόπιν των εξελίξεων... 

Χρόνια μας πολλά με την Δημοκρατία σύντομα αποκαταστημένη, να λειτουργεί σε όφελος των πολιτών! Αφήστε την άχρηστη ΝΔ, τον αμετροεπή  ΣΥΡΙΖΑ, το δογματικό ΚΚΕ να ζουν στον κόσμο τους.

Εμείς πάμε μπροστά!