Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Σουφλιάς: ο δήθεν "σοβαρός" της ΝΔ συλλαμβάνεται "κλέπτων οπώρας"!

Αν περίμενα σοβαρότητα από ένα στέλεχος της λεγόμενης "λαϊκής" δεξιάς, όπως π.χ. από τον Γιακουμάτο ή τον Πολύδωρα, θα ήμουν το λιγότερο αφελής!

Από έναν πολιτικό, όμως, όπως ο Γ. Σουφλιάς, περίμενα μία περισσότερο αξιοπρεπή στάση. Πάντοτε πίστευα ότι γενικά οι δεξιοί είναι συλλογικά "φαταούλες". Αλλά για κάποια στελέχη τους είχα μία (κάπως) πιο θετική γνώμη.

Φαίνεται ότι όλοι στη ΝΔ είναι ίδιοι! Δεν με ξενίζει το γεγονός ότι ο Υπουργός Περιβάλλοντος "πιάστηκε" να παρανομεί και μάλιστα σε ένα θέμα της αρμοδιότητας του υπουργείου του οποίου προϊσταται! Είναι συνηθισμένες αυτές οι πρακτικές στη ΝΔ (βλ. Μαγγίνα, που διέπραξε εισφοροδιαφυγή). Εδώ ο Ψωμιάδης δήλωσε ανερυθρίαστα ότι έχτισε αυθαίρετο στη Χαλκιδική για να στεγάσει τη ... μανούλα του! Η παρανομία του κ. Σουφλιά αφορά στην εξοχική κατοικία του αλλά και στην αποκάλυψη ότι ο μηχανικός της οικοδομής, που είχε κατηγορηθεί επισήμως από τον ίδιο τον υπουργό ότι τον είχε παραπλανήσει και είχε αναλάβει να πληρώσει τα πρόστιμα της Πολεοδομίας, πήρε με απευθείας ανάθεση δύο υποθέσεις του υπουργείου... (αλήθεια, πού είναι εκείνος ο ... άτεγκτος Μάκης, που φώναζε για τις "παρανομίες" της Ελ. Παπαζώη στο σπίτι της, στις Κυκλάδες? Τώρα κάνει την πάπια...).

Εκείνο, ωστόσο, που με ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ είναι ότι ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, σε τρισέλιδη ανακοίνωσή του, δηλώνει «πολύ αδικημένος και θυμωμένος» και, αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους έλληνες πολίτες, ζητά συγγνώμη από τη ... γυναίκα του! «Επειδή αισθάνομαι πολύ βαρύ το φορτίο της αδικίας και της συκοφαντίας θέλω δημόσια να ζητήσω συγγνώμη από τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου που για άλλη μία φορά ταλαιπωρούνται εξαιτίας της ενασχόλησής μου με την πολιτική».

Οι άνθρωποι, πλέον, δεν παίζονται. Μας εμπαίζουν, όμως, όλους...

Είναι απατεώνες και με τη "βούλα" του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου!

Για πρώτη φορά στα χρονικά λειτουργίας του, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδικάζει ένα κράτος-μέλος της Ε.Ε. για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος διά της δικαστικής οδού. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποδέχθηκε ότι με την απόφαση του Εκλογοδικείου για τα λευκά ψηφοδέλτια της Πέλλας όχι μόνο νοθεύτηκε η βούληση του εκλογικού σώματος, αλλά δημιουργήθηκαν και βουλευτές «δύο ταχυτήτων» αφού η απόφαση για τα λευκά εφαρμόστηκε αποκλειστικά σε τρεις νομούς. Δείτε σχετική αρθογραφία: εδώ, εδώ, εδώ, εδώ.

Η Ελλάδα καλείται να πληρώσει αποζημιώσεις σε 3 ζημιωθέντες πολίτες της-πρώην βουλευτές, πλέον δικαστικών εξόδων. Δηλαδή, για να βγει βουλευτής ο υπέργηρος θείος του "Καθιστού Βούδα" και να ικανοποιηθεί το ... βίτσιο της καραμανλο-οικογένειας, καλούμεθα εμείς ως πολίτες να πληρώσουμε το λογαριασμό!

Ο δε εικονιζόμενος ανεκδιήγητος αναπληρωτής κυβ. εκπρόσωπος (χαρακτηριστικό "είδος" νεοδημοκράτη!), ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους, είχε το θράσσος να δηλώσει ότι "είναι η σημερινή κυβέρνηση η οποία ανέλαβε την πρωτοβουλία να προτείνει στη Βουλή ώστε να ψηφιστεί σχετική διάταξη στον εκλογικό νόμο, σύμφωνα με την οποία δεν θα συνυπολογίζονται τα λευκά ψηφοδέλτια"!!!

Καταλαβαίνετε? Από τη μια δημιούργησαν το πρόβλημα (για να βγει βουλευτής ο θείος Αχιλλέας!) και από την άλλη επαίρονται που ψήφισαν νόμο να ΜΗΝ ξαναγίνει αυτό που οι ίδιοι δημιούργησαν!!!


ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕ! ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΛΕΟΝ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

ΣΥΡΙΖΑ: εμπαιγμός κι εκμετάλλευση ομάδας πολιτών...

Διαβάστε προσεκτικά την παρακάτω ανακοίνωση της ΟΛΚΕ. Η "Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος" καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ "για πολιτικό εμπαιγμό εις βάρος της κοινότητας των λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφισεξουαλικών και τρανσεξουαλικών στο θέμα του πολιτικού γάμου".

Οπως αναφέρει η ΟΛΚΕ, "η πρωτοβουλία της ΟΛΚΕ σχετικά με τον πολιτικό γάμο, βασίστηκε σε σχετική μακρά συνεργασία με τον ΣΥΝ, με αποκορύφωση την εξαγγελία περί της δυνατότητας του κόμματος αυτού, να τελέσει πολιτικό γάμο, με τον ισχύοντα νόμο, από τον σημερινό πρόεδρό του Α. Τσίπρα στη γιορτή υπερηφάνειας, τον Ιούνιο του 2006 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Από τότε μέχρι σήμερα, ο ΣΥΝ διαβεβαίωνε την ΟΛΚΕ και τα ΜΜΕ, σε κάθε ευκαιρία, πως στηρίζει τις προσπάθειες της ΟΛΚΕ και θα κάνει πολιτικό γάμο. Το πιο πρόσφατο δελτίο τύπου του ΣΥΝ, εκδόθηκε στις 14/03/08, με θέμα, «Για τον πολιτικό γάμο ομοφύλων», όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «…υποστηρίζει τις δημοσιοποιημένες πρωτοβουλίες μελών της Ομοφυλοφιλικής και Λεσβιακής Κοινότητας Ελλάδος να τελέσουν πολιτικό γάμο καθώς μάλιστα πιστεύει ότι το υπάρχον νομικό πλαίσιο για τον πολιτικό γάμο επιτρέπει τους γάμους ομοφύλων». Το ΔΣ της ΟΛΚΕ συναντήθηκε με εκπροσώπους του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ όπου συμφωνήθηκε ότι θα υπάρξει εμπάργκο πληροφόρησης ως προς τα δημαρχεία και τις ημερομηνίες, πραγματοποίησης των σχετικών τελετών. Έκτοτε η ΟΛΚΕ δεν είχε καμία πληροφόρηση για τα στοιχεία αυτά, παρά τις προσπάθειες επικοινωνίας με αρμόδια στελέχη του ΣΥΝ. Σήμερα ο ΣΥΝ μας ανακοίνωσε την άρνηση των δημάρχων που επηρεάζει να τελέσουν τους γάμους αυτούς! Ο ΣΥΝ καλείται να εξηγήσει γιατί πρόβαλε την προηγούμενη άποψη, χωρίς να έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση κάποιων δημάρχων, εκμεταλλευόμενος την κατανοητή επιθυμία της μεγάλης ομάδας των λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφισεξουαλικών και τρανσεξουαλικών πολιτών της χώρας για ισότητα και δικαιοσύνη, και πλειοδοτώντας κάθε άλλο πολιτικό χώρο για λόγους προεκλογικής εκμετάλλευσης. Η ΟΛΚΕ συνεχίζει τις δράσεις για την εφαρμογή του πολιτικού γάμου και στα ζευγάρια του ίδιου φύλου αξιοποιώντας συνεργασίες και με άλλους πολιτικούς χώρους. Η ΟΛΚΕ καλεί όλους τους δημάρχους της χώρας να της εκδηλώσουν την αντίληψή τους για την ισότητα και την ελευθερία των δημοτών τους και να τελέσουν πολιτικούς γάμους, τώρα! Πληροφορίες, Ευαγγελία Βλάμη, 694 22 45 559".


Καταλάβατε τί έγινε? Ο "προοδευτικός" ΣΥΡΙΖΑ και ο "επαναστάτης" cool Alexis, μπροστά στο λεγόμενο "πολιτικό κόστος" και προκειμένου πλέον να μαζεύουν ψηφαλάκια από παντού (θέλουν να γίνουν ... αξιωματική αντιπολίτευση οι κακόμοιροι, όπως τους έκαναν να πιστεύουν τα ΜΜΕ!), υπαναχωρούν και εμφανίζονται συντηρητικότεροι και από την δεξιά, καθαρά σε ένα θέμα ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών! Για "εκμετάλλευση της επιθυμίας των πολιτών" μιλά η ΟΛΚΕ και αυτό είναι σοβαρότατη καταγγελία! Ουσιαστικά, είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ για την υφαρπαγή ψήφου! ΑΝ ΑΥΤΟ λέγεται νέο ήθος της "αριστεράς" του κ. Τσίπρα, ευχαριστώ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ! Προτιμώ το δήθεν "παλαιοκομματικό" Πασόκ, το οποίο, μόνο του από όλα τα κόμματα και χάρη στην ελευθεροφροσύνη του Γιώργου, έχει ήδη ειδικό γραμματέα για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων πολιτών (βλ. πρόταση νόμου του Κινήματος για το "σύμφωνο συμβίωσης") και δεν "κολώνει" μπροστά σε τέτοιες μικροκομματικές και ψηφοθηρικές σκοπιμότητες, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Η απάντηση του δήθεν "αριστερού" ΣΥΡΙΖΑ δόθηκε μέσω ενός κυρίου Πάντου, ο οποίος, στην επιχειρηματολογία του, είναι "άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε". Η όλη τακτική του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ αυτό για το οποίο οι υποψιασμένοι πολίτες φωνάζουμε εξ αρχής: ότι δεν είναι έτοιμος όχι να κυβερνήσει αλλά ούτε καν να υποδείξει λύσεις, αφού η μετά μεγίστης δυσκολίας "συνύπαρξη" 1.000 "γραμμών" στο εσωτερικό του δεν τον αφήνει να διατυπώσει ενιάια θέση. Αυτό βέβαια συμφέρει στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δε δεσμεύεται και είναι "ήξεις-αφήξεις". Δεν συμφέρει, όμως, στους προοδευτικούς πολίτες, οι οποίοι (απερίσκεπτα, όπως αποδεικνύεται σήμερα) εγκατέλειψαν το Πασόκ και επέλεξαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.


Η θέση μου είναι κάθετη! Σε σχετικό mail μου προς την ΟΛΚΕΣ σημειώνω:

"Αγαπητή κυρία Βλάμη, διάβασα σήμερα στον ιστότοπο του gayworld, την ανακοίνωσή σας για το πισωγύρισμα του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και την αστεία ανταπάντηση του στελέχους του. Σαν blogger που συχνότατα φιλοξενώ ανακοινώσεις για τα θέματα των ομοφυλόφιλων πολιτών και αρθρογραφώ για τα δικαιώματά τους, θεωρώ ότι δικαιώνομαι τώρα για την θέση που εξ αρχής έχω διατυπώσει, ότι δηλ. τα δικαιώματα αυτά θα τα προωθήσει με περισσότερη δύναμη και περισσότερη ειλικρίνεια ο Γιώργος Παπανδρέου και όχι ο δήθεν "αριστερός" ΣΥΡΙΖΑ που αποδεικνύεται πιο πολιτικάντης από το ΠΑΣΟΚ που είναι "παλιό" κόμμα και που συνηθίσαμε να λέμε ότι είναι δήθεν κατεστημένο. Ο Γιώργος απέδειξε ακόμη και με την τοποθέτηση γραμματέα για την προώθηση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων πολιτών, ότι μπορεί να επιβάλει αλλαγές προς όφελος του κινήματος. Το ξέρω ότι αυτά μπορεί να ακούγονται πολύ "κομματικά", αλλά κάποια πράγματα πρέπει επιτέλους να λέγονται με το όνομά τους. Και είναι πλέον πασιφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κορόϊδευε. Χρειάζεται ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ να ανακοινώσει η ΟΛΚΕ σήμερα δήλωση υποστήριξής της στις θέσεις του Γιώργου. Οπως στηλιτεύουμε το κακό, πρέπει να αναδεικνύουμε και το καλό! Σας ευχαριστώ, Σ.Μ.".-