Παρασκευή, 11 Απριλίου 2008

Σουφλιάς: ο δήθεν "σοβαρός" της ΝΔ συλλαμβάνεται "κλέπτων οπώρας"!

Αν περίμενα σοβαρότητα από ένα στέλεχος της λεγόμενης "λαϊκής" δεξιάς, όπως π.χ. από τον Γιακουμάτο ή τον Πολύδωρα, θα ήμουν το λιγότερο αφελής!

Από έναν πολιτικό, όμως, όπως ο Γ. Σουφλιάς, περίμενα μία περισσότερο αξιοπρεπή στάση. Πάντοτε πίστευα ότι γενικά οι δεξιοί είναι συλλογικά "φαταούλες". Αλλά για κάποια στελέχη τους είχα μία (κάπως) πιο θετική γνώμη.

Φαίνεται ότι όλοι στη ΝΔ είναι ίδιοι! Δεν με ξενίζει το γεγονός ότι ο Υπουργός Περιβάλλοντος "πιάστηκε" να παρανομεί και μάλιστα σε ένα θέμα της αρμοδιότητας του υπουργείου του οποίου προϊσταται! Είναι συνηθισμένες αυτές οι πρακτικές στη ΝΔ (βλ. Μαγγίνα, που διέπραξε εισφοροδιαφυγή). Εδώ ο Ψωμιάδης δήλωσε ανερυθρίαστα ότι έχτισε αυθαίρετο στη Χαλκιδική για να στεγάσει τη ... μανούλα του! Η παρανομία του κ. Σουφλιά αφορά στην εξοχική κατοικία του αλλά και στην αποκάλυψη ότι ο μηχανικός της οικοδομής, που είχε κατηγορηθεί επισήμως από τον ίδιο τον υπουργό ότι τον είχε παραπλανήσει και είχε αναλάβει να πληρώσει τα πρόστιμα της Πολεοδομίας, πήρε με απευθείας ανάθεση δύο υποθέσεις του υπουργείου... (αλήθεια, πού είναι εκείνος ο ... άτεγκτος Μάκης, που φώναζε για τις "παρανομίες" της Ελ. Παπαζώη στο σπίτι της, στις Κυκλάδες? Τώρα κάνει την πάπια...).

Εκείνο, ωστόσο, που με ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ είναι ότι ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, σε τρισέλιδη ανακοίνωσή του, δηλώνει «πολύ αδικημένος και θυμωμένος» και, αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους έλληνες πολίτες, ζητά συγγνώμη από τη ... γυναίκα του! «Επειδή αισθάνομαι πολύ βαρύ το φορτίο της αδικίας και της συκοφαντίας θέλω δημόσια να ζητήσω συγγνώμη από τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου που για άλλη μία φορά ταλαιπωρούνται εξαιτίας της ενασχόλησής μου με την πολιτική».

Οι άνθρωποι, πλέον, δεν παίζονται. Μας εμπαίζουν, όμως, όλους...

1 σχόλιο:

homo-gr είπε...

O agaphmenos twn media, tou Lamprakh, tou pasok Thn pathse Na ma8ei ali fora pious na empisteyete. Edw mikra komata kanoun apates, mono me to pou mirisan exsousia