Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

"Επανίδρυση" (?) του "κράτους" (?)...

Η είδηση είναι παλαιότερη αλλά τη δανείζομαι από άλλα blogs (o Πολίτης, Vrypan, magicasland, greece-salonica, neolaia.gr) για να διαδωθεί και από εσάς και να λάβει τη δημοσιότητα που αξίζει, αφού τα ελληνικά ΜΜΕ, χαμένα στον μικρόκοσμό τους, ασχολούνται μόνον με την "αποστείρωση" του προφίλ του πρωθυπουργεύοντος Καραμανλή και με το πώς να αποδομήσουν το Πασόκ.

Σύμφωνα με το video, η κα Μαρία Μαργαρίτη, δικαστής Γρεβενών, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στο φως υπόθεση κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία όμως κατέληξαν σε κρατικούς και παρακρατικούς φορείς. Παράλληλα, αποκάλυψε τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι"μεσάζοντες") σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων! Η κα Μαρία Μαργαρίτη προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του "Καθιστού Βούδα" φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνον από το BBC, ενώ στο YouTube μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη "Embedding disabled by request").

Σχόλιο δικό μου: βλέπετε οι ... "κουτόφραγκοι" ασχολούνται ακόμη με τα δικαιώματα των πολιτών, ενώ εμείς οι "δημοκράτες" και "χριστιανοί" απαξιούμε (διαβάστε κάτω από το βίντεο, μεταξύ άλλων επικριτικών σχολίων, κάποια χαρακτηριστικά σχόλια "ελληναράδων").