Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Τα ... "αμερικανάκια" κι εμείς οι ... "έξυπνοι"!



Είναι 6.00 πμ και το BBC δίνει ήδη στον υποψήφιο των Δημοκρατικών 297 εκλέκτορες (update: στις 9.12 πμ, οι εκλέκτορες έχουν γίνει ήδη 338!), επομένως είναι ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Οι αμερικανοί πολίτες, που εμείς οι ... "ξύπνιοι" έλληνες τους χαρακτηρίζουμε "αμερικανάκια", κατάλαβαν το συμφέρον τους, κατάλαβαν τη ζημιά που τους προκάλεσε η συντηρητική αμερικανική Δεξιά του Τζ. Μπους, και άλλαξαν κόμμα, άλλαξαν κυβέρνηση, ψηφίζοντας τον B. Obama, έναν (όπως έλεγαν στην αρχή) "διαφορετικό", έναν "άπειρο", έναν "καλών προθέσεων αλλά τι να σου κάνει?"...

Εμείς,
οι ... δήθεν δημοκράτες, οι δήθεν με μεγάλη παράδοση και άλλες λοιπές παραφιλολογίες, που πέρυσι καήκαμε από άκρη σε άκρη, που μας κατέστρεψε η παιδαριώδης οικονομική πολιτική της ΝΔ, που το "σύστημα Καραμανλή" μας κοροϊδεύει κάθε μέρα και το ανεχόμαστε, σταθήκαμε ανίκανοι να απαλλαγούμε από τους Καραμανλο - ρουσσόπουλους και τους βγάλαμε πάλι στην κυβέρνηση το 2007!

Σταθήκαμε ανίκανοι να εκλέξουμε έναν πολιτικό της ίδια στόφας με τον νέο αμερικανό Πρόεδρο, τον Γ. Παπανδρέου, δίνοντας νέο όραμα στη χώρα μας.

Καλά να πάθουμε! Εμείς, οι ... "ξύπνιοι"!

Update: και εις επίρρωσιν των όσων λέω, σας παραπέμπω σε μία σχετική ανάρτηση του ΔΙΚΤΥΟΥ, εδώ.