Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Κι άλλη κατρακύλα...


Αγοραστός (βουλευτής ΝΔ): "θα σας μιλήσω αφού πρώτα δω το βίντεο" !

Μανώλης (βουλευτής ΝΔ): "είναι γνωστή η χαλαρότητα με την οποία γίνονται οι ψηφοφορίες στη Βουλή" !!!

Ψαρούδα-Μπενάκη (βουλευτής ΝΔ στον Real FM): "
Εγώ δεν λέω ότι έγιναν όλα τυπικά και όπως θα έπρεπε να γίνονται. Αναγνωρίζω μία ακαταστασία και μία ας πούμε σύγχυση στο πάρε δώσε… η οποία καλό θα ήταν να μην υπήρχε".

"Ελεύθερος" ("βαμμένη" εφημερίδα της ΝΔ): "Νοθεία στη Βουλή για το Σύνταγμα καταγγέλει το Πασόκ" (είναι προφανές ότι η εφημερίδα, σε μία σπάνια επίδειξη πολιτικού ρεαλισμού, επέλεξε να μην αυτο-ρεζιλευτεί και να καταγράψει την πραγματικότητα!).

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΝ άλλων μαρτύρων για το τί ΠΡΑΓΜΑΤΙ συνέβη στη περίπτωση της επίμαχης ψηφοφορίας στη Βουλή?

Y.Γ. (1): επειδή ο "ξερόλας" Ρουσσόπουλος μίλησε για υποτιθέμενη "γκάφα" του Κινήματος (τί να πει άλλωστε ο πρώην συνεργάτης του Πρετεντεράκου?), διαβάστε εδώ την ανάρτηση του φίλου Κρόγια που συγκέντρωσε ΟΛΕΣ τις πραγματικές γκάφες της ΝΔ :)

Y.Γ. (2): ο κ. Βενιζέλος μήπως πρέπει να ΜΗΝ ανακατεύεται εκεί που δεν τον σπέρνουν? Οι δηλώσεις του ήταν επιεικώς άστοχες...

Κατρακύλα...


Η συντονισμένη προσπάθεια απαξίωσης της καταγγελία του Κινήματος από τα κανάλια και την ΝΔ δεν είχε όρια εχθές... Μέχρι που ο Σκάϊ πρόβαλε και ντοκυμανταίρ για τη ζωή του ... "εθνάρχη" (μη χ...σω!) Κωνσταντίνου Καραμανλή (με κάτι ξεχασμένες θείτσες από το Κιούπκιοϊ να τον εξυμνούν!), σε μία τραγικότατη "σύμπτωση": επί θείου ψήφιζαν τα δέντρα, επί ανηψιού ψηφίζει ο ... Αγοραστός.

Σε συνέχεια των επιχειρημάτων που αναφέρει ο Go Report στην ανάρτησή του (βλ. αμέσως παρακάτω), αναφέρω και το εξής που μου έκανε εντύπωση ως κατευθυνόμενη "επιχειρηματολογία" από τη ΝΔ και τα κανάλια: "μα γιατί να κάνουμε νοθεία, δεν το είχαμε ανάγκη, η πρόταση θα ψηφιζόταν ούτως ή άλλως" έλεγαν και ξανάλεγαν!

Γιατί? Να σας πω εγώ γιατί: γιατί, εν μέσω αποχώρησης του Πασόκ, αν ένας (1) βουλευτής σας ψήφιζε "κατά", η κυβέρνηση θα αντιμετώπιζε ΜΕΓΑ πρόβλημα. Να γιατί, εξυπνάκηδες!

Για το ίδιο θέμα, δες και εδώ και εδώ.