Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Κι άλλη κατρακύλα...


Αγοραστός (βουλευτής ΝΔ): "θα σας μιλήσω αφού πρώτα δω το βίντεο" !

Μανώλης (βουλευτής ΝΔ): "είναι γνωστή η χαλαρότητα με την οποία γίνονται οι ψηφοφορίες στη Βουλή" !!!

Ψαρούδα-Μπενάκη (βουλευτής ΝΔ στον Real FM): "
Εγώ δεν λέω ότι έγιναν όλα τυπικά και όπως θα έπρεπε να γίνονται. Αναγνωρίζω μία ακαταστασία και μία ας πούμε σύγχυση στο πάρε δώσε… η οποία καλό θα ήταν να μην υπήρχε".

"Ελεύθερος" ("βαμμένη" εφημερίδα της ΝΔ): "Νοθεία στη Βουλή για το Σύνταγμα καταγγέλει το Πασόκ" (είναι προφανές ότι η εφημερίδα, σε μία σπάνια επίδειξη πολιτικού ρεαλισμού, επέλεξε να μην αυτο-ρεζιλευτεί και να καταγράψει την πραγματικότητα!).

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΝ άλλων μαρτύρων για το τί ΠΡΑΓΜΑΤΙ συνέβη στη περίπτωση της επίμαχης ψηφοφορίας στη Βουλή?

Y.Γ. (1): επειδή ο "ξερόλας" Ρουσσόπουλος μίλησε για υποτιθέμενη "γκάφα" του Κινήματος (τί να πει άλλωστε ο πρώην συνεργάτης του Πρετεντεράκου?), διαβάστε εδώ την ανάρτηση του φίλου Κρόγια που συγκέντρωσε ΟΛΕΣ τις πραγματικές γκάφες της ΝΔ :)

Y.Γ. (2): ο κ. Βενιζέλος μήπως πρέπει να ΜΗΝ ανακατεύεται εκεί που δεν τον σπέρνουν? Οι δηλώσεις του ήταν επιεικώς άστοχες...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 1974


3 του Σεπτέμβρη 1974:με την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.ανά χειρός ανακοινώνεται η ίδρηση τουΠανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματο







Το 1968, αναχωρεί την 1η Γενάρη για το εξωτερικό. Και ένα μήνα αργότερα ιδρύει το ΠΑΚ στη Στοκχόλμη. Αναπτύσσει έντονη δράση στο εξωτερικό και πρωτοστατεί σε αντιχουντικές εκδηλώσεις, κάνοντας διάβημα ακόμη και στο Στέϊτ Ντιπάρμεντ. Προχωρεί σε συνεργασία με το ΠΑΜ, αλλά γρήγορα διαφαίνονται διαφωνίες με τις άλλες αντιστασιακές οργανώσεις, κυρίως για τον χαρακτήρα που θα έπρεπε να λάβει ο αντιδικτατορικός αγώνας. Ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου πεθαίνει ο πατέρας του Γεώργιος Παπανδρέου, αλλά η χούντα δεν του επιτρέπει να έρθει στην κηδεία του. Άφησε μόνον την σύζυγό του και τα παιδιά του να πάνε στην μεγαλειώδη κηδεία, στις 3 Νοεμβρίου.Το 1973 ο Ανδρέας Παπανδρέου οργανώνει την Ευρώπη και την Αμερική. Σε μεγάλες συγκεντρώσεις του ΠΑΚ κηρύσσει τον αγώνα κατά της χούντας, με όλα τα μέσα.
anarxas zante