Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΟΧΙ στην αποχή...

Από το μπλογκ  NewsTime.gr το παρακάτω σχόλιο, με τίτλο "Μαύρο σε κυβέρνηση και αντιευρωπαϊστές - G700", και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο:
***
"Η συμμετοχή στις εκλογές δεν είναι δικαίωμα. Είναι υποχρέωση. Διότι μόνο οι πολίτες μπορούν να διαφυλάξουν το ηθικό κύρος της δημοκρατίας, ιδιαίτερα μέρες που είναι. Και η αναμέτρηση έρχεται σε μία συγκυρία κρίσιμη. Η οικονομική κρίση καθιστά αυτές τις ευρωπαϊκές εκλογές περισσότερο εθνικές από συνήθως, καθώς οι ψηφοφόροι στρέφονται στις κυβερνήσεις τους και ζητούν λύσεις. 
Το διακύβευμα, όμως, είναι ευρωπαϊκό. Το μπλοκάρισμα της οδηγίας για το 65ωρο, η τροποποίηση της πρότασης της Επιτροπής για τα πνευματικά δικαιώματα των μουσικών κομματιών, το μπλοκάρισμα του νομοθετικού πακέτου για τις τηλεπικοινωνίες και η προστασία της πρόσβασης στο Internet ως θεμελιώδους δικαιώματος σε σχέση με το ζήτημα του παράνομου downloading και τον νόμο που πέρασε ο Σαρκοζύ, η οδηγία REACH για τα χημικά, όλα αυτά δείχνουν πόσο άμεσα επηρεάζουν οι ευρωπαϊκοί θεσμοί και ειδικά το Κοινοβούλιο την καθημερινότητά μας".

Παραλλαγές ... στο ίδιο θέμα!


Πρόχειρο, αλλά επιτυχημένο!

Αντε και στο 10%...


Από τη σημερινή "Ελευθεροτυπία"

Περασμένα μεγαλεία...


Από τα "ΝΕΑ-Σαββατοκύριακο": ήτανε που κάποτε ο cool Alexis ήθελε να κάνει τον Συνασπισμό νέο Πασόκ...  

Μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου...