Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Καραμανλής εν αφασία!

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ, όπως έλεγαν παλιά. Μόλις άκουσα το ... περίφημο αναμενόμενο διάγγελμα του Καραμανλή. Ο άνθρωπος έχει λαλήσει! Η Ελλάδα φλέγεται και ο άφαντος πρωθυπουργός βγήκε και έκανε (πάλι!) ένα ανούσιο διάγγελμα! Δεν είπε τίποτε, επανέλαβε μία "έκθεση ιδεών" του τύπου "τί είναι η πατρίδα μας", κάλεσε (όλους τους υπόλοιπους!) να καταδικάσουν την αναρχία, λες και αυτό δεν είναι αυτονόητο, και μετά ... πάπαλα! Εριξε και τις ευθύνες σε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για την τήρηση της τάξης στην αυριανή συγκέντρωση-διαδήλωση, λες και δεν πληρώνουμε τόσους αστυνομικούς από τους φόρους μας ώστε να φροντίζουν για την ασφάλειά μας! Μέχρι κι ο Κύρτσος τον έκραξε αμέσως μετά στο δελτίο ειδήσεων του Alpha!

Υ.Γ.: εκπληκτική η Κάτια Μακρή στο δελτίο ειδήσεων του Αλτερ, παρατήρησε ότι κανείς δεν κατάλαβε ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ο Καραμανλής κάλεσε άρον-άρον τους υπόλοιπους αρχηγούς. Είχε κάτι να τους προτείνει, πέραν από το αυτονόητο που τους ζήτησε, δηλ. να καταδικαστεί το χάος? Από το ρεπορτάζ στα επιτελεία Παπανδρέου και Αλαβάνου, είπε η Κ. Μακρή, προκύπτει ότι δεν τους ζήτησε τίποτε! Ο δε Παπανδρέου του επέστησε την προσοχή ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει, ότι δεν υφίσταται κυβέρνηση και ότι έχει μεγάλες ευθύνες. Η απάντηση του Καραμανλή: "η κυβέρνηση ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ την κατάσταση"!
Π-Α-Ρ-Α-Κ-Ο-Λ-Ο-Υ-Θ-Ε-Ι !!!
Τί είχε να απαντήσει σε όλα αυτά ο παρευρισκόμενος ... γνωστός Μάκης? Ρώτησε την Κ. Μακρή "αν οι Παπανδρέου και Αλαβάνος είχαν κάποια άλλη καλύτερη πρόταση"!!! Ναι, ο αλήτης! Ευθαρσώς η Μακρή του επέστρεψε πληρωμένη την απάντηση: "του πρότειναν μία σειρά μέτρων για την νεολαία, αλλά δεν τους άκουσε".

ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ "σταρ" ΑΛΗΤΕΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΦΑΝΤΟΣ?


Η τελευταία πράξη...



Αντίο...

Τα "συνεταιράκια" τρώγονται μεταξύ τους!

(α) Παπαρήγα (ΚΚΕ): "ο ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων"
(βλ. εδώ)
>>>


(β) Αλαβάνος (ΣΥΡΙΖΑ): "το ΚΚΕ λέει όσα ισχυρίζεται εναντίον μας και η ΝΔ"

(βλ. εδώ) >>>


(γ) "Νέα Δημοκρατία": "ο ΣΥΡΙΖΑ προστατεύει τους αναρχικούς" !!!


Δηλαδή: αν (α)=(β) και (β)=(γ), τότε (α)=(γ) !!!

Η εξίσωση του παραλόγου!