Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Ο "κουρασμένος" και η Νατάσσα...

Οσο κι αν έψαξα στα μπλογκ και τις εφημερίδες, δεν βρήκα να αναφέρεται κάπου αλλού το παρακάτω που μου έκανε εντύπωση αυτόν τον καιρό: ακούσαμε τον Καραμανλή να δηλώνει "κουρασμένος" και να υπονοεί ότι θέλει να τα παρατήσει...

Ταυτόχρονα, η πρωθυπουργική συμβία, που έγινε από νηπιαγωγός χειρούργος εν μία νυκτί, αυτόν τον καιρό έχει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ εξαφανιστεί από τα δημόσια πλάνα, όταν μέχρι πριν λίγο καιρό και η ίδια αλλά και τα δίδυμα αποτελούσαν μόνιμο "μαϊντανό" στις πρωθυπουργικές εξορμήσεις, προκειμένου αυτός να πείθει τους "νοικοκυραίους" ότι είναι και ο ίδιος οικογενειάρχης και να ξεχαστούν έτσι οι βολές Καρατζαφέρη περί "Σαλώμης", Αρη κλπ κλπ!

Και ερωτώ: δεδομένου ότι και ο θείος του απερχόμενου πρωθυπουργού είχε χωρίσει, λέτε να υπάρχει κάποια διάσταση στο βάθος του ορίζοντα και κάποιος να "κρατά" τον Καραμανλή σε κάποιο θέμα της προσωπικής του ζωής? Οπότε, πολύ λογικό είναι να τραβηχτεί πίσω και η Νατάσσα με τα παιδιά, είτε αυτοβούλως είτε κατόπιν συμβουλής κάποιου ίματζ μέϊκερ, προκειμένου να μην "στιγματισθούν" και αυτοί? Μήπως σε κάτι τέτοιο οφείλεται και η "μελαγχολία" και η τάση "φυγής" του Καραμανλή?

Λέω τώρα εγώ...