Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

Από το site της ΕΔΗΝ...

Η "Ελληνική Δημοκρατική Νεολαία" (ΕΔΗΝ), απαλλαγμένη από το άγχος των "μεγάλων", μας έχει συνηθίσει να τα λέει "έξω από τα δόντια". Διαβάστε το post του Στ. Καράμπελα στο site της:

"Τελικά το θέμα των ημερών δεν είναι η υπόθεση Ζαχόπουλου, αλλά ότι ένας 33χρονος θα γίνει πρόεδρος στον Συνασπισμό, έστω και για την εκτός Βουλής <λάτζα> ... Γιατί συμβαίνει αυτό; Απλά πράγματα, το σύστημα ελέγχου της εξουσίας στην χώρα μας, δηλαδή οι διαπλεκόμενοι εργολάβοι και ταυτόχρονα ιδιοκτήτες των βασικών μέσων ενημέρωσης, δεν ελέγχουν την πολιτική κατάσταση όπως θα ήθελαν. Προσοχή! Όχι ότι δεν το ελέγχουν καθόλου, αλλά ότι δεν το ελέγχουν ΌΠΩΣ θα ήθελαν. Αποφάσισαν δηλαδή, αφού δεν κατάφεραν να τοποθετήσουν τον εκλεκτό τους Βαγγέλη στην ηγεσία της φυλής του Πασόκ να απαξιώσουν παράλληλα με την ανίκανη ΝΔ και τον Γιωργάκη, στη λογική όλοι το ίδιο είναι.Κανείς δεν φαίνεται να αναρωτιέται γιατί δεν προβάλλεται το ΚΚΕ που είναι μεγαλύτερο κόμμα και από τον Συν και το Λάος. Κανείς δεν φαίνεται να προβληματίζεται για την επιλογή του φύλαρχου Αλαβάνου να δώσει το δαχτυλίδι στον ‘εκλεκτό’ Τσίπρα. Κανείς δεν προβάλει και δεν θυμάται την υποψηφιότητα Κουβέλη που έχει και κάτι να πει ο άνθρωπος ... Βάλτε και λίγη γαρνιτούρα από τη δήλωση Κωνσταντόπουλου για την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου σοσιαλιστικού κόμματος, τη ρήξη Γιωργάκη-Βαγγέλη και τις κινήσεις την Αγγελοπούλου και θα δείτε ότι ετοιμάζουν εκπλήξεις στις ευρωεκλογές για να αποπροσανατολίσουν τις επιλογές του μέσου πολίτη και να δώσουν σε παλιά υλικά νέο περιτύλιγμα. Για τον Τσίπρα, την προβολή του και τα μεγάλα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, μην ανησυχείτε θα εξαφανιστούν μόλις πετύχει ο εκβιασμός, και αν επιμένει ο νεαρός ‘επαναστάτης’, πολύ απλά αρκετά στελέχη του Συν θα πάρουνε το τραίνο του Πασόκ όπως το συνηθίζουν κατά δεκάδες τα τελευταία 20 χρόνια!!!".

Beggin'...





Οπως ξέρετε, το Beggin', το παλιό rock n' roll κομμάτι των Frankie Valli and the 4 Seasons, εδώ και καιρό βγήκε σε νέα (hip hop/rap) εκτέλεση των Madcon και ... σ-κ-ί-ζ-ε-ι ! Από το YouTube, παραθέτω και την παλιά εκτέλεση και την καινούργια, για να καλύψω τα γούστα παλαιών τε και νεότερων !