Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Νέα Δημοκρατία: καλά κρασιά!

Με το ... αποβιώσαν κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τα εσωκομματικά τους απέφυγα να ασχοληθώ μέχρι σήμερα. Εκείνο που πρωτίστως με ενδιέφερε είναι να αποδοθούν ευθύνες στην ηγεσία και τα μέλη των κυβερνήσεων Καραμανλή για το ΧΑΟΣ που προκάλεσαν με τα έργα και τις ημέρες τους, χάος που, εν συνδυασμώ με τα ψέμματά τους και το φαγοπότι στο οποίο επιδόθηκαν, φτάνει τα όρια της εσχάτης προδοσίας! 

Σήμερα που προσπάθησα να μπω στο site τους για να τους κοροϊδέψω λίγο για το ... κατόρθωμά τους να μαλώνουν ποιός θα πρωτοεφαρμόσει, και στο δικό τους κόμμα, όσα πρωτοποριακά εισήγαγε και στο Πασόκ ο Γιώργος (και για τα οποία το 2007 μας κορόϊδευαν!), δεν το κατόρθωσα διότι, λέει, ο ιστότοπος είναι σε κατάσταση ... τεχνικής συντήρησης! Καλά, για το "συντήρηση" δεν νοιώθω καμία έκπληξη! Αυτό ήταν πάντοτε η ΝΔ: μούχλα και συντήρηση. Αλλά να μη λειτουργεί το επίσημο site του κόμματος λίγες μόνον ώρες πριν από μία τέτοια κρίσιμη εσωκομματική διαδικασία?

Αχ, πόσα έχουν να μάθουν ακόμη από το Πασόκ...

Υ.Γ.: προσωπικά πιστεύω, βλέποντας και από τους φίλους μου νεοδημοκράτες, ότι η προσέλευσή τους θα είναι περιορισμένη και η όλη διαδικασία ένα φιάσκο, εν σχέσει με τη μαζικότητα της εκλογής του Παπανδρέου. Και αυτό γιατί πώς να πείσει κανείς π.χ. την κυρία του Κολωνακίου να αφήσει το brunch στο Ekalı Club και να τρέχει να ψηφίζει τη σάρα, τη μάρα και το κακό συναπάντημα? Οι δεξιοί δεν είχαν ποτέ παράδοση σε συμμετοχή σε μαζικές λαϊκές εκδηλώσεις κλπ. Πώς να αποκτήσουν ξαφνικά?


Δεν υπάρχουν σχόλια: