Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Το πήραν απόφαση!

Χάλασε ο κόσμος! Ο Τράγκας στο δελτίο ειδήσεων του Αλτερ αναγνωρίζει ότι ο Παπανδρέου είναι έτοιμος να κυβερνήσει! Και ότι είναι σωστός που δηλώνει ότι δεν είναι "μάγος"! Και ότι στη ΝΔ θα αυτοκτονήσουν από Δευτέρα όπως κάνουν οι πιστοί θρησκευτικών αιρέσεων! Και αντί του Τράγκα, να έρχεται ο τσιβδός Παυλόπουλος να αναρωτιέται "ποιοί θα είναι οι σύμβουλοι του Παπανδρέου από το εξωτερικό"! Τόσο άσχετος ο άνθρωπος! Σιγά μην σας ανακοινώσουμε από σήμερα και τον  ... προϊστάμενο του 3ου Τμήματος του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΙΚΑ Κάτω Πετραλώνων!

Ο δε αρχι-άχρηστος γυρνάει σε δήθεν συγκεντρώσεις οπαδών του, ουσιαστικά σε πανηγυρτζίδικα "μνημόσυνα" λόγω ήττας, και στοχοποιεί τον Γ.Μίχα, νομάρχη Πειραιά, επειδή λέει δεν παραιτήθηκε από μισθωτός επιχείρησης όταν εξελέγη νομάρχης. "Πληρωμένη" ήρθε η απάντηση του Γ.Μίχα: "Οι επικεφαλής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, νομαρχιακής και δημοτικής, αποζημιώνονται για τα έξοδα παράστασης. Δεν λαμβάνουν μισθούς. Όσοι δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής εξακολουθούν να αμείβονται από την εργασία που είχαν πριν αναλάβουν τη θητεία τους έχοντας το δικαίωμα να παίρνουν άδεια μετ’ αποδοχών. Πριν μου επιτεθεί προσωπικά ο κ. Κουμουτσάκος όφειλε να είχε ρωτήσει και τον κ. Δράκο και τον κ. Κακλαμάνη και άλλα στελέχη της παράταξής του που υπηρετούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση"

Πάντως, γίνεται φανερό ότι, όπως οι Ναζί κατά την απελευθέρωση, έτσι και οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια, αποχωρούν καταστρέφοντας και συκοφαντώντας! Δεν θα τους περάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: