Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2008

Συστημένο...

Προς τους κ.κ. Πρετεντέρη, Σωμερίτη, Τρέμη, Λαμπράκη, Τσάτσο, λοιπούς καθηγητές ΑΕΙ και ΤΕΙ, τους 159 υπογράφοντες υπέρ Σημίτη, ανησυχούντες "εκσυγχρονιστές", θορυβημένους "αριστερούς", "δημοκράτες" κλπ:

ΤΩΡΑ που φανερώνεται ότι η ΑΥΛΗ του αγαπημένου σας "σοβαρού", "άτεγκτου" και "στοχοπροσηλωμένου" πρώην πρωθυπουργού ήταν αυτή που "πρόκοψε" κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του, ενώ ο απλός κόσμος "στέναξε", ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ?

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σας καλώ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ, ανίδεοι και ανίκανοι ντεμέκ "διαμορφωτές" της κοινής γνώμης! Με τη δύναμη της αυθαιρεσίας που σας δίνει η θέση σας και τα ΜΜΕ, μας τα "πρήξατε" τόσα χρόνια με την "καταλληλότητα" του Σημίτη και του Καραμανλή και την δήθεν "ακαταλληλότητα" του Γιώργου, και ΤΩΡΑ αποδεικνύεται ότι ο μεν Σημίτης ΑΔΥΝΑΤΕΙ να παραδεχθεί την εμπλοκή των στενότατων συνεργατών του, ο δε Καραμανλής ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ τους δικούς του, ΕΝΩ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ: "όλα στα φως"!

Ακόμη και ο κ. Καρελιάς της "Ε" αναγκάζεται σήμερα να το παραδεχτεί: "Ετσι πρέπει να ενεργούν οι πολιτικοί, προληπτικά. Και, κατά τούτο, είναι ορθή η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να καταλογίσει πολιτική ευθύνη, έστω χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί η καταγγελλόμενη υπόθεση" (για το ίδιο θέμα, διαβάστε: εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ).

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΙ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ...

3 σχόλια:

αταξίας είπε...

Ε, λοιπόν καθώς διάβαζα σήμερα τον Γ. Καρελιά στην «Ε.», εσένα σκέφτηκα, αγαπητέ Στέλιο. Τον διάλογο που άνοιξες με τον παλιό στο ΠΑΣΟΚικό κουρμπέτι δημοσιογράφο.

Είναι μερικές φορές οι πρωτοβουλίες, και το πολιτικό ανάστημα του ανδρός που τις υλοποιεί, τέτοιες που δεν επιδέχονται παρερμηνειών και μεμψιμοιριών.

Όσο για τους 159, δεν τους είδα να αυξάνονται αν και το... βιβλίο παρέμεινε ανοιχτό. Αν υπήρχε η δυνατότητα πιστεύω, μερικοί θα προτιμούσαν να είχαν σκεφτεί καλύτερα που έβαλαν την υπογραφή τους.

Κάπου διάβασα και δεν ξέρω αν αληθεύει, ότι π.χ. ο καθηγητής Κρεμαστινός έλειπε στο εξωτερικό και έμαθε από τρίτους ότι είχε υπογράψει.

Επίσης διάβασα στο http://amfisimos.wordpress.com ότι ο Γ. Βέλτσος, στενός φίλος του κ. Σημίτη αρνήθηκε να υπογράψει.

Ξέρεις, πολλοί μέσα κι έξω από το ΠΑΣΟΚ, απορροφημένοι από το ναρκισσισμό τους δεν πρόσεξαν ότι ο «Γιωργάκης» είναι Γιώργος και δη Παπανδρέου. Τώρα που το είδαν είναι αργά γι αυτούς.

Ας πρόσεχαν!

α.

Στέλιος Μ. είπε...

@αταξίας: φίλε μου κι εγώ είχα απορήσει για την υπογραφή Κρεμαστινού στο κέιμενο της στήριξης Σημίτη, αλλά το απέδωσε στην καθηγητική του ιδιότητα. Με αυτό που μου λες, όλα εξηγούνται...

Ανώνυμος είπε...

Στέλιο μου καλά τα λές ...

Ειμαι σίγουρος πως πολλοί θα καταλάβουν τι πρεσβεύει ο γιώργος Παπανδρέου για το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα ...
Χαίρομαι για την Σαπίλα του ΜΕΓΚΑ και του ΔΟΛ που μένουν οι εφημερίδες τους στα ράφια ...

Πρέπει να αλλάξουμε άμεσα όλη αυτή τη σαπίλα ... να θυμίσω την αποπομπή του Δημήτρη Τσοβόλα

Ολοι αυτοί φίμωναν και λειτουργούσαν ως τροχοπέδι για το κίνημα η κατάσταση τους ξέφυγε και δεν είναι μακριά η πολιτική τους καταδίκη ΛΑΜΟΓΙΑ !!! ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΊΤΕ επιτέλους ...