Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Αμετροέπεια...

Η αχαριστία και η αμετροέπεια των δεξιών εν Ελλάδι δεν είναι κάτι καινούργιο στην πολιτική μας ζωή.

Ενώ ο Καραμανλής δεν είχε καν προετοιμάσει τη διπλωματική μας μάχη, ενώ η Ντορούλα κοιτούσε πώς θα μας ξεπουλήσει στον Μπους και ενώ το βέτο οφείλεται στο αρραγές εσωτερικό μέτωπο και σε όλη την αντιπολίτευση που φέρθηκε εθνικά και στήριξε την κυβέρνηση, έρχεται τώρα η "Απογευματινή" και μιλά για θρίαμβο του ... απόντος Πρωθυπουργού, όταν μάλιστα δεν επετεύχθη παρά το αυτονόητο: να μην δικαιωθούν τα Σκόπια, αφού δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις. Δηλαδή, τί έπρεπε να πεί το Πασόκ που πέτυχε την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ, όταν η Τουρκία απειλούσε με πόλεμο?

Θυμάστε μήπως αν και πότε ο Καραμανλής είχε στηρίξει οποιαδήποτε εθνική προσπάθεια των κυβερνήσεων του Πασόκ? Καλά θυμάστε! Ποτέ!

1 σχόλιο:

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Αναμενώμενη η στάση της ΝΔ.

Η στάση των ΜΜΕ μου κάνει εντύπωση: παρουσιάζεται ως νίκη η... μη λύση. Θρίαμβος το βέτο το οποίο υποτείθεται θα ήταν εργαλείο για τη λύση του προβλήματος, όχι τελική επιλογή.

Άσε που το ΠΑΣΟΚ είναι ξανά εξαφανισμένο από οθόνες και σελίδες. Μόνο το Έθνος και ο Ελεύθερος Τύπος αφιέρωσαν άρθρο σήμερα, το οποίο ασχολείται με... τους κοινοβουλευτικούς ρόλους.


Εικονική πραγματικότητα!