Κυριακή 18 Μαΐου 2008

K-A-T-A-N-T-I-A ! (update)

Και πριν καλά-καλά ανεβάσω το αμέσως προηγούμενο post για την απαράδεκτη τακτική της MIG, έρχεται η "φυλλάδα" του Καραμανλισμού και με δικαιώνει. Κοιτάξτε το σχόλιο του ΔΙΚΤΥΟΥ για το εμετικό δημοσίευμα της σημερινής "Αυριανής":

"Σαν τα σκυλιά που τριγυρνούν στα διάφορα φαγάδικα και μαζεύουν ό,τι βρουν. Έτσι και η ΑΥΡΙΑΝΗ του Κουρή, μόλις ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος κατέθεσε αγωγή κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου! Λέγεται ότι ζητάει αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ για αποκατάσταση της τιμής και της αξιοπρέπειας της εταιρείας Marfin Investment Group, καθώς θεωρεί ότι δυσφημίστηκε από τις πολιτικές δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ! Και η ΑΥΡΙΑΝΗ επιχαίρει διότι η αγωγή “σηματοδοτεί το τέλος της ανοχής”! ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ… Η εφημερίδα μου θυμίζει τα δημοσιεύματα του “Ελεύθερου Κόσμου” πριν τη δικτατορία του 1967 που ελεεινολογούσε τους πάντες και προετοίμαζε το έδαφος για το στρατιωτικό πραξικόπημα. Βέβαια, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι παρόμοιο σήμερα, αλλά είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς το διάφανο παιχνίδι του Κουρή που αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα τυχοδιωκτισμού. Ήταν με τον Μητσοτάκη αλλά και εναντίον του Μητσοτάκη. Ήταν με τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ αλλά και εναντίον του Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ. “Γκρέμισε” τον Καραμανλισμό αλλά σήμερα αποτελεί στήριγμά του. Τώρα γλείφει τους μεγαλο-επιχειρηματίες για κανένα ξεροκόμματο. Θα θέλαμε να μάθουμε εάν και πόσα χρωστάει στο Δημόσιο, για να τα ξαναπούμε…".

Update: Διαβάστε τη μεταγενέστερη (19/5/08) ανακοίνωση της MIG: "...η συντεχνιακή άποψη ορισμένων πολιτικών ότι ο πολιτικός λόγος δεν έχει όρια και δεν χρειάζεται τεκμηρίωση είναι λανθασμένη...". ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ... νέας "Πατσαβούρας"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: