Σάββατο, 17 Μαΐου 2008

Είναι δυνατόν?

Ο προστατευόμενος της ΝΔ και της "κυβέρνησης των άχρηστων", κος Βγενόπουλος της MIG, άσκησε αγωγή και κατά του Γιώργου Παπανδρέου, σε συνέχεια εκείνης που είχε ασκήσει κατά του Α. Τσίπρα. Εκεί κατήντησε η Δημοκρατία μας: όποιος αμφισβητεί τις επιλογές του "Καθιστού Βούδα" να απειλείται με αγωγές! (η γελοιογραφία του ΚΥΡ από το "Βήμα").

Πολύ ορθά λέει ο Στέφανος Παπανώτας ότι: "...δύο εκατομύρια ευρώ, κε Βγενόπουλε, είναι λίγα. Θυμίζω ότι δύο φορές που κλήθηκαν οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχουν στην εκλογή Προέδρου, προσήλθαν μαζικά. Τί λέτε ότι είναι ικανοί να κάνουν όταν απειλείται ο -καθένας- Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος;" (να σου πω εγώ Στέφανε: όταν σε τέτοια εποχή κρίσης της πολιτικής υπάρχουν 30.000 υποψήφιοι για την αυριανή εκλογή οργάνων, νομαρχιακών κλπ, τότε σημαίνει ότι αυτό το Κίνημα δεν τα βάζει εύκολα κάτω).

Η αντίδραση του Πασόκ ήταν άμεση: "Ο μεγάλος κερδισμένος διαμεσολαβητής στην εκχώρηση του ΟΤΕ, Α. Βγενόπουλος, κάνει επίδειξη θράσους για λογαριασμό της κυβέρνησης Καραμανλή. Ενθαρρυμένος από το νοσηρό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση, νομίζει ότι μπορεί να καθορίζει την πολιτική ζωή του τόπου και να υπαγορεύει τι λένε οι εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού..." (όλη η δήλωση του Γ.Παπακωνσταντίνου, εδώ).

Πάντως ο Στέφανος είχε μία πολύ καλή ιδέα: σαμποτάζ στα προϊόντα των εταιριών, των οποίων τις αξίες διαχειρίζεται η MIG ή έχει μετοχές σε αυτές! ΔΕΛΤΑ, Chipita, Μπαρμπα-Στάθης, Goody's, FloCafe', νοσοκομεία Υγεία-Μητέρα-Λητώ, CosmOTE, Γερμανός, Superfast Ferries, Blue Star Ferries !

Ξεκινάμε?

3 σχόλια:

tzonakos είπε...

Καλα, το θράσος του κυρίου δεν εχει όρια πια !
Συμφωνώ με το μποϋκοτάζ αν και μόνο την cosmote δεν μπορώ να κόψω προς το παρόν.
Θα το διαδώσω, αυτη η μηνυσομανία της δεξιάς πρέπει να σταματήσει.

Divaynne είπε...

εεε πρέπει και τα goody's οπωσδήποτε...?αλλά με τον οτε μπορώ γιατί έχω κόψει κάθε σχέση καιρό τώρα

Στέλιος Μ. είπε...

@divaynne: Ντίνα εντάξει! Κανόνισα με το κόμμα εσένα να σε εξαιρέσουμε από τα γκούντις! :)