Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Μ'αρέσει που θέλουν να εκπροσωπούν τους αριστερούς, οι σκιτζήδες!

Διαβάζω στα "Πολιτικά Παρασκήνια" της σημερινής "Ελευθεροτυπίας":

"Χώρια παντού... Ηρθαν πολύ κοντά το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ χθες το βράδυ, στη διαδήλωση που έγινε στη Θεσσαλονίκη σε ένδειξη αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό. Και η ατμόσφαιρα ήταν φανερά ηλεκτρισμένη. Το ΚΚΕ είχε ανακοινώσει συγκέντρωση στις 6 μ.μ. στο άγαλμα του Βενιζέλου και ήρθε σε συνεννόηση με την παροικία των Παλαιστινίων για συμμετοχή. Στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε στους Παλαιστινίους και δήλωσε την πρόθεσή του να πάρει μέρος στο συλλαλητήριο. Από το ΚΚΕ είπαν «όχι», διότι αυτοί είναι οι διοργανωτές και δεν θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις γραμμές τους. Οι Παλαιστίνιοι, όμως, επέμεναν να είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ, με το επιχείρημα ότι στην υπόθεση της Παλαιστίνης πρέπει να είναι όλοι μαζί. Τελικά οι Παλαιστίνιοι χωρίστηκαν σε δύο μέρη. Το ένα τέθηκε επικεφαλής στο μπλοκ του ΚΚΕ και το άλλο στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Χωριστά και σ'αυτό?".

Προσέξτε: ακόμη και σε ένα καυτό, επίκαιρο και ανθρωπιστικό ζήτημα, αυτό της σφαγής της Γάζας, τα 2 κομματίδια, που θέλουν και να ... εκπροσωπούν την Αριστερά εν Ελλάδι (τρομάρα τους!), όχι μόνο ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ μεταξύ τους για το ποιός θα ... πρωτο-καπελώσει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αλλά ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ να χωρίσουν και αυτούς τους χειμαζόμενους Παλαιστίνιους! ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ!

Βρε ούστ! Μονοψήφιο αριθμό στα γκάλοπ και πολύ σας είναι, σκιτζήδες!

1 σχόλιο:

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Έξοχο το σχόλιό σου. Είναι δυνατό να θέλει κανείς να τους εμπιστευτεί και τους μεν και τους δε; Δίχως αμφιβολία είναι στηρίγματα της Δεξιάς. Και δεν χρειάζεται θεωρητική τεκμηρίωση αυτός ο λόγος. Με την τακτική τους, εδώ και χρόνια, αυτό δείχνουν. Οι άνθρωποι θέλουν τη Δεξιά! Γιατί να μιλάμε μαζί τους;