Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Ο άνθρωπος είναι για δέσιμο!

ΔΙΑΒΑΖΩ στην "Ελευθεροτυπία":

"Πυρά Κουμουτσάκου κατά κυβέρνησης για σύσταση Εξεταστικής στην οικονομία: Επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική που έχει ακολουθήσει τις πρώτες 40 ημέρες, αλλά και κυρίως για την απόφασή της να προχωρήσει στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος. Έκανε λόγο για «μια κυβέρνηση αδύναμη, που διακατέχεται από έλλειψη συντονισμού»".

Και αναρωτιέμαι: ο άνθρωπος είναι τρελός? Αν ΚΥΒΕΡΝΗΘΗΚΕ ποτέ η χώρα στα τελευταία 6 χρόνια, είναι ΤΩΡΑ, με τον Γιώργο Παπανδρέου! ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ, ακόμη και οι νεοδημοκράτες! ΟΛΟΙ λένε ότι η για 1η φορά υπάρχει κυβέρνηση, ο οποία, παρά το ότι παρέλαβε ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ στοιχεία, προσπαθεί να τηρήσει τις υποσχέσεις της και να βάλει τάξη στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ!

Τελικά, είχα δίκιο όταν υποστήριζα ότι το βράδυ των εκλογών κάποια στελέχη των κυβερνήσεων Καραμανλή έπρεπε να συλληφθούν ΑΜΕΣΩΣ με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας! Τώρα δεν θα ζητούσαν και τα ρέστα κάποιοι-κάποιοι...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα γινοντε.Υπομονη, τωρα που ερχεται ο Αλμουνια ...ολοι οσοι, ηταν τοσο προσεχτικοι ,με τα χρηματα απο Ε>Ε θα ερωρηθουν και ...ισως "δεθουν" υπομονη.

tzonakos είπε...

Oι άνθρωποι ειναι αστείοι.
Για την ακρίβεια, γελοίοι.
Δηλ. αυτο τωρα ειναι αντιπολίτευση ;
Να θέλουν να τη γλυτώσουν κιόλας ; Οτι έκλεψαν να το φάνε και να ναι ολα όμορφα κι ωραία ;
Δεν αντιλαμβάνονται ουτε καν τώρα, οτι κυβέρνησαν. Νομίζουν οτι καλώς λήστεψαν τα πάντα και ατιμώρητοι θα ξεφύγουν. Ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη.
Καλημερα φιλε.

Στέλιος είπε...

@tzonakos: oi anthropoi rinai asteioi! Epi 5,5 xronia stirizan enan aniparkto, enw o giorgos twra trexei sinexws.