Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Επιασαν τόπο οι απειλές του πρωθυπουργού!

Η στάση του νυν πρωθυπουργού να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι, όπως άλλωστε έκανε και στη δεκαετία του '80 ο πατέρας του αείμνηστος Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, φαίνεται ότι πιάνει  τόπο. Και δείχνει και τη διαφορά του με τον προκάτοχό του, που κοιμόταν όρθιος!

Μετά τη συνέντευξή του στον "Κόσμο του Επενδυτή", όπου ξεκαθάρισε ότι ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να γίνεται κριτική σε μία κυβέρνηση 50 ημερών ενώ επί 5,5 χρόνια η Ε.Ε. "έτρωγε" αμάσητα όποια ψεύτικα στοιχεία της πλάσαρε ο Καραμανλής και η ΝΔ, χωρίς να τον ελέγχει, η Κομισιόν άρχισε να "μασάει" τα λόγια της και να αρχίζει πλέον να αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι: η Αμέλια Τόρες, εκπρόσωπος του Αλμούνια, δήλωσε:

'Δεν έχω διαβάσει τη συνέντευξη, αλλά θα τη βρω και αν υπάρχει μετάφραση θα ήθελα να τη δω', δήλωσε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αμέλια Τόρες κληθείσα να σχολιάσει τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον Κόσμο του Επενδυτή. 'Είναι δύσκολο να τη σχολιάσω, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αναλύσαμε πρόσφατα τη δημοσιονομική κατάσταση στην Ελλάδα για να διαπιστώσουμε κατά πόσο είχαν ληφθεί μέτρα μετά τις συστάσεις του Συμβουλίου του Απριλίου. Το συμπέρασμα ήταν ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε λάβει μέτρα για να εφαρμόσει αυτές τις συστάσεις. Αναφέρομαι όμως στην προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση και αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται σαν κριτική της παρούσας κυβέρνησης'.

Και ο άγιος, φοβέρα θέλει τελικά! Φόρτσα Γιώργο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: