Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Λίγη ξεκούραση με λίγα posts!

Θα με συγχωρέσετε για τις 3-4 επόμενες μέρες, αλλά σκοπεύω να ανεβάσω λιγότερες αναρτήσεις γιατί: (α) πρέπει να κάνω και καμία δουλειά στο γραφείο μου, καθώς εγώ δεν έχω "από κοντά" κανέναν βουλευτή, άρα πρέπει να δουλέψω μόνος μου για να επιβιώσω (αν και ήδη η κυβέρνηση αυτή έβγαλε σε δημόσια προκήρυξη τις θέσεις των γ.γ., ειδ.γραμματέων, περιφερειαρχών κλπ, ώστε να εκλείψει ο κομματικός διορισμός), και, (β) πρέπει να φροντίσω και το blog μου για την Πόλη, αφού τώρα που η Μάγια Τσόκλη είναι βουλευτής Επικρατείας του Πασόκ, λέω να πάρω εγώ την εκπομπή της στην ΕΡΤ (αστείο είναι αυτό, οκ? μην δω αύριο καμιά ανάρτηση που να με ... ξεφωνίζει!).

ΠΡΙΝ από αυτό, όμως, θέλω να πω ότι ετοιμαζόμουν να κάνω ένα σχόλιο για τα blogs τα οποία η ΝΔ γέμισε με κρατική διαφήμιση πριν από τις εκλογές, προκειμένου να συντηρήσει το δίκτυο των "παπαγάλων" της και να παραπλανεί τους πολίτες, συκοφαντώντας παράλληλα τον Γιώργο και το Κίνημα. Ετσι, όταν είδα την ανάλογη ανάρτηση του μπλογκ της Τ.Ο. Πασόκ Ερέτριας, δεν είχα παρά να συμφωνήσω αμέσως...

Δείτε, επί παραδείγματι, το ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ site (παροχή διαφ. υπηρεσιών κλπ) που το παίζει ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ... "πολιτικό  μπλογκ" και που, κατά την προεκλογική περίοδο, ΛΥΣΣΑΞΕ κατά του Πασόκ και του Πρωθυπουργού με δεκάδες αναληθείς και καθ'υποβολήν αναρτήσεις. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ είναι γεμάτο με -3- κρατικές διαφημίσεις: ΟΠΑΠ, ΟΑΕΔ, ΤΑΧ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ! Την ίδια ώρα που ο Ρέππας ψάχνει τρόπο να μειώσει τα διόδια για να διευκολύνει τον πολίτη! 


* Παύλο Γερουλάνε, ο ΟΠΑΠ είναι στην αρμοδιότητά σου.
* Ανδρέα Λοβέρδο, ο ΟΑΕΔ είναι στην δική σου αρμοδιότητα.
* Το Τ.Τ. είναι πια ΑΕ και δεν ξέρω αν ανήκει στην αρμοδιότητα κάποιου υπουργού, αλλά υπάρχει λύση:
* Κύριε Παμπούκη, για σας χτυπά η καμπάνα.

ΘΑ "ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ" σήμερα τις κρατικές διαφημίσεις από όσους μας ελεεινολόγησαν? Τα χρήματα που δόθηκαν γι'αυτές μπορούν να καλύψουν άλλες ανάγκες των πολιτών που μας εμπιστεύθηκαν!

4 σχόλια:

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας είπε...

Το ΤΤ αποτελεί αρμοδιότητα του Παπακωνσταντίνου. Ο ΥπΟικ είναι αυτός που θεωρείται μέτοχος όλων των δημοσίων επιχειρήσεων.

Στέλιος είπε...

@Πασόκ Ερέτριας: το ΤΤ δεν είναι πια στο δημόσιο, μπήκε στο χρηματιστήριο. Το Δημόσιο έχει το 34% των μετοχών περίπου, 10% το έχουν τα ΕΛΤΑ και το υπόλοιπο στη διασπορά.

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας είπε...

Το μάνατζμεντ παραμένει στο δημόσιο.

Στέλιος είπε...

@Πασόκ Ερέτριας: μα πειράζει να ασχοληθεί ο Παμπούκης? :)