Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Μικροψυχίες από "κουλτουριάρηδες"...

ΕΔΩ θα διαβάσετε το σχόλιο του ... "επαναστάτη χωρίς αιτία" κ. Διονύση Τσακνή, γνωστού ερμηνευτή-συνθέτη και δεν ξέρω εγώ τί άλλο, με τίτλο "Να χαίρεστε τον αντιπρόεδρό σας, κύριε...", στη σημερινή "Ελευθεροτυπία". 

Ο κ.Τσακνής μας πληροφορεί πρώτα ότι: "Σάββατο μεσημέρι πριν από τις εκλογές. Συντρώγω με την Αλέκα, τον Σπύρο, τους Κωστήδες (Καζάκο και Βουτσά), τον Σταμάτη, την Μπέτυ, τον Παντελή, τον Βασίλη, τη Σοφία και άλλους συντρόφους απ' το παρελθόν. Ωραίες φάτσες, αισιόδοξες, καθαρές και στην πλειονότητά τους ταπεινές. Ετσι, καθώς ταιριάζει σε ανθρώπους που ο μόνος πλούτος τους είναι τα αγωνιστικά τους παράσημα".

Σχόλιο Νο.1: φαντάζομαι σε ποιά πρόσωπα αντιστοιχούν τα ονόματα και εξαιρώ μόνον την κα Μπέτυ Βαλάση, ως έκφραση τιμής για την πολυαγαπημένη μου "Λωξάντρα". Αλλά η Αλέκα (Παπαρήγα?) και ο Κώστας Βουτσάς  ΠΟΙΕΣ αγωνιστικές περγαμηνές έχουν? Τις χορευτικές φιγούρες του Βουτσά στο ... "φστττ, μπόϊνκ"? Διαβάστε και την περισπούδαστη δήλωση του Βουτσά ότι ψηφίζει ΚΚΕ, του αρέσουν οι νεαρές και χορεύει στο Μερσέντες! 

Σχόλιο Νο.2: ο κ.Τσακνής δεν ... καταδέχεται ούτε να εκφέρει το όνομα "Παπανδρέου" και σταματά τη φράση του στο "κύριε...". Τί μας λέτε! Χ.....κε η ουρά του γαϊδάρου, λέμε στο χωριό μου! Και όλα αυτά με το πρόσχημα ότι ο Πάγκαλος έχει αντικομμουνιστικές απόψεις! Εδώ τέτοιες απόψεις έχει το 90% του λαού, γι'αυτό και δεν σας ψηφίζει. Και δεν τα λέει άδικα ο Πάγκαλος, σας έζησε γιατί ανήκε στο κόμμα σας. Ο κ.Τσακνής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ακόμη πληροφορηθεί ότι ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ έφυγαν πολίτες για να ψηφίσουν το Πασόκ. ΑΥΤΟ δεν του λέει κάτι? Προφανώς όχι! Πού να το καταλάβει άλλωστε με τις παρέες που κάνει... ("την Αλέκα, τον Σπύρο, τους Κωστήδες, τον Σταμάτη, την Μπέτυ, τον Παντελή, τον Βασίλη, τη Σοφία"...).

Σχόλιο Νο.3: ο κ.Τσακνής τελειώνει τον "δεκάρικο" λόγο του με την εξής ευχή (μάλλον κατάρα): "Και με την «ευχή» για ένα νέο φιάσκο τύπου Οτσαλάν. Καθ' όλα αντιπολιτευόμενος". ΠΡΟΣΕΞΤΕ: το κλασσικό ΚΝΙΤΙΚΟ μίσος των ντεμέκ κομμουνιστών, που ΔΕΝ εξορίσθηκαν, ΔΕΝ πολέμησαν, ΔΕΝ φυλακίστηκαν, αλλά το παίζουν  αντεξουσιαστές (ενάντια σε ποιόν άραγε?) είναι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ απέναντι στο Πασόκ, που τους "κλέβει" ψήφους (τέτοια αντίληψη έχουν για τους πολίτες, ότι είναι πρόβατα που άγονται και φέρονται!), ώστε εύχονται να εμφανιστεί ένα τέτοιο σοβαρό εθνικό πρόβλημα στη νέα κυβέρνηση (και στη χώρα)!

Σχόλιο Νο.4: ε, όχι και "αντιπολιτευόμενος" κ.Τσακνή! Επί 5,5 χρόνια, όπου βρωμούσε η χώρα από τα σκάνδαλα και την ηθικολογία του "κουρασμένου", ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ να λέτε τίποτε ούτε να ... αντιπολιτεύεστε! Επαναστάτες του σαλονιού!

Να χαίρεστε κι εσείς κυρία Αλέκα, με τη σειρά σας, τον ψηφοφόρο σας κ.Τσακνή!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συντροφε εκανες ενα μικρο λαθακι δεν ειναι το 90% που δεν τους ψηφιζει αλλα το 93%.Για 70 χρονια τα ιδια και τα ιδια. Αυτα τα γραφει καποιος που η οικογενεια του περασε απο Μακρονησια και Ικαριες.Το τι λεει ο Τσακνης και ο καθε Τσακνης με αφηνουν τελειως αδιαφορο.