Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Προσβολή για τον Λ.Κύρκο...


Οπως ξέρετε, σήμερα ο Λεωνίδας Κύρκος έκανε ξανά δήλωση για τη συνεργασία των 2 χώρων, Πασόκ και ΣΥΝ (βλ. εδώ).

Μπορεί να διαφωνώ μαζί του σε πολλά, αλλά από τη στιγμή που ο παλαίμαχος ηγέτης της ανανεωτικής αριστεράς αναγνώρισε το λάθος του για το "βρώμικο '89",  δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε συνέχεια σε αυτήν την ιστορία.

Επειδή, όμως, σήμερα στην λεγόμενη "αριστερά" εκλείπουν άνθρωποι σαν τον Κύρκο και τον Κουβέλη και κυριαρχούν άνθρωποι σαν τον cool Alexis, τον Καρίτζη (άλλος ανεκδιήγητος τύπος αυτός!) κλπ κλπ, η πρόταση του Λ.Κύρκου αντιμετωπίστηκε με μίσος και έχθρα, γιατί χαλάει τη "σούπα"!

Φανταστείτε ότι η "γραμμή" έφτασε και στα μπλογκς όσων (για κάποιο ανεξήγητο για λογικό άνθρωπο λόγο!) στηρίζουν αυτό το ... διαστημικό μόρφωμα που ονομάζεται "ΣΥΡΙΖΑ"! Σας καλώ να διαβάσετε το όξος και τη χολή που διαχέεται στην ανάρτηση του μπλογκ "Ροϊδη Εμμονές"


Από την άλλη, δεν εκπλήσσομαι: στο χώρο του ΚΚΕ και του ΣΥΝ η εκάστοτε επόμενη ηγεσία "κάρφωνε" στους οπαδούς των 2 κομμάτων την προηγούμενη, "σύντροφοι" λασπολογούνταν από την νέα ηγετική κατάσταση, άλλοι καταδόθηκαν στην Δεξιά, άλλοι στιγματίστηκαν σαν προδότες (τί να θυμηθώ? τον Αρη Βελουχιώτη?). Επομένως, στον Λ.Κύρκο θα σταματούσαν?

Δεν υπάρχουν σχόλια: