Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Εμείς ΚΑΤΙ προσφέραμε! Εσείς?

Βλέπω  στο δρόμο κάτι τέτοιες αφίσες της ... παντός είδους και προέλευσης  "αριστεράς" και συγχίζομαι! Στην συγκεκριμένη φωτογραφία, η αφίσα της ΚΟΕ (συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, άρα τίποτε 10-15 άτομα θα την συγκροτούν!) μας λέει ότι "ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι όμοιοι"! Και σκέφτομαι: το Πασόκ από το 1974, έστω με τα λάθη του έστω με τις υπαναχωρήσεις του, πρόλαβε και προσέφερε στον τόπο 10-20 σωστά πράγματα. Θες η αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης, θες η διάλυση του αστυνομικού κράτους και της ΚΥΠ που παρακολουθούσε τους αριστερούς πολίτες, θες ο πολιτικός γάμος, θες το ΑΣΕΠ, θες η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ, θες... θες... θες..! 

Και πάμε τώρα στην ντεμέκ "αριστερά", συνιστώσα της οποίας είναι το εν λόγω γκρουπούσκουλο της ΚΟΕ: ΤΙ προσέφεραν στον τόπο, στους αριστερούς πολίτες, στη δημοκρατία μας ΑΥΤΟΙ  οι άνθρωποι, που μας το παίζουν και κήνσορες της "αριστεράς" και ... εξομοιώνουν το Πασόκ με τη ΝΔ? ΤΙ? Να σας πω εγώ: ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Λόγια, λόγια, λόγια και "καρφώματα" των υποτιθέμενων συντρόφων τους σε ατελείωτες συνεδριάσεις, στις οποίες ακόμη δεν έχουν καταλήξει για ποιό λόγο ... πέθανε ο Στάλιν!

10 σχόλια:

Unknown είπε...

Συμφωνώ,εγκρίνω καιεπ'αυξάνω

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν έχετε και θράσος οι Πασόκοι.Με το αζημίωτο!και τις βιλάρες σας τις φτιάξατε και τις καριέρες σας τις κτίσατε και ό,τι καλό πήγατε να κάνετε την πρώτη τετραετία το χρυσοπληρωθήκατε και το καταργήσατε στην πράξη τις επόμενες.Σας έχω βαρεθεί όλους σας με τα πράσινα και τα γαλάζια κουστούμια που ανοίγουν πόρτες χώρίς κανένα προσόν-τρανό παράδειγμα οι αρχηγοί σας- και σαν κάνουν απο μεγαλοστελέχη δημοσίων υπηρεσιών ως καθηγητές πανεπιστημίων και μεγαλοεπιχειρηματίες.Κολούσατε βλέπεις τισ σωστές αφίσες που εξαργυρώσατε πολλαπλά.Σαν δεν ντρέπεστε να μιλάτε έτσι!Οι αλλαγές γίνονται με αγώνες και κερδίζονται από τους λαούς δεν παραχωρούνται.Έτσι τουλάχιστον διδάσκουν όλες οι προοδευτικές θεωρίες που υποτίθεται τρομάρα σας ότι και σεις πρεσβεύτετε.Λαού θέλοντος(χα χα χα)
ΣοσιαλΗστές έ σοσιαλΗστές...

Στέλιος είπε...

@Ανώνυμος: επέτρεψα την δημοσίευση του σχολίου σου μόνον και μόνον για να φανεί το επίπεδό σας. Εχω ξαναπεί πώς ούτε αφίσες κόλλησα ποτέ μου ούτε εξαργύρωσα κάποια θέση. Σε ό,τι αφορά στους αρχηγούς "μας", όπως λες, δεν μπορώ αν καταλάβω γιατί δεν ασχολείσαι με τον "αριστερό" Αλαβάνο που έχει σπίτι στις Βρυξέλλες, με τον cool Alexis που διατηρεί τεχνική εταιρία ακόμη και ως πρόεδρος του ΣΥΝ, με την Αλέκα που δεν πληρώνει στους εργαζόμενους της Τυποεκδοτικής τους μισθούς που απαιτεί να πληρώνουν οι άλλοι εργοδότες στους δικούς τους εργαζόμενους!

Ανώνυμος είπε...

Βασικά ο ανώνυμος αν ελεγε αυτά που λέει τώρα πριν το '81 θα ήταν στην ασφάλεια για να δώσει εξηγήσεις...

όσο για ότι μερικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έγιναν τρανοί και μεγάλοι χωρίς να το αξίζουν θα πρέπει να πούμε πως και άλλα στελέχη από ΝΔ και αριστερά έχουν βάλει το χέρι στο μέλι...

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τίποτα επί της ουσίας!Η συνήθης τακτική που δεν αλλάζει 35 χρόνια τώρα.Πιάνεστε από το πιό ανώδυνο για να δημιουργήσετε εντυπώσεις! Τι λές για την εξ ουρανού σωτηρία μας που ενστερνίζεσαι;Ξέρεις, σας ξέρω καλά.Πασόκος ήμουνα αλλά ευτυχώς μόνο για το 1974-1976.Την κατα κάποιο τρόπο αθώα εποχή σας
Ότι βλάβη έχει το επίπεδό μου τότε την έπαθε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Α! και παρεπιπτόντως...νόμιζα ότι επέτρεψες την δημοσίευση του σχολίου μου επειδή είσαι σδημοκράτης και επιτρέπεις να ακούγονται όλες οι απόψεις ακόμα και οι αντίθετες χα χα χα! Σου λέω σας ξέρω...

Μαριανα είπε...

Γιατι δεν αφηνεις ολα τα σχολια να δημοσιευονται και πρεπει πρωτα να εγκριθουν?

Στέλιος είπε...

@Ανώνυμος 8.57: φανταζόμουν ότι θα είσαι κάποιος που είτε αποχώρησε από το Πασόκ είτε τον διέγραψαν. Καταρχήν το γεγονός ότι έφυγες τόσο νωρίς δεν σε κάνει καν σύντροφο. Σε κάνει μάλλον απόβλητο. Σε δεύτερη ανάγνωση, αυτό που λες δικαιολογεί και την εμπάθειά σου: αφού έφυγες στην "αθώα" εποχή του Πασόκ και όχι όταν αυτό έγινε κόμμα εξουσίας, σημαίνει ότι δεν έφυγες λόγω των αρχών σου που πιθανόν να θίχτηκαν από τα έργα και τις ημέρες του Πασόκ ως κυβέρνησης, αλλά έφυγες για άλλους λόγους (μάλλον δεν ταίριαζες στο κλίμα). Δηλ. για τους λόγους που έφυγαν και άλλοι τόσο νωρίς και έκτοτε ένιωθαν μέσα τους ζήλεια που το Πασόκ θέριψε και μεγάλωσε και εσείς και οι ομαδούλες που ιδρύσατε ή τα κόμματα στα οποία καταφύγατε συνέχισαν να είναι μικρά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κωνσταντόπουλος του ΣΥΝ, που έτρεφε απύθμενο μίσος για τον Ανδρέα, επειδή τον διέγραψε. Συμπέρασμα: η περίπτωσή σου χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, λάθος κάνεις και απευθύνεσαι εδώ!

Στέλιος είπε...

@Ανώνυμος 10.12: σαφώς και δεν αφήνω οποιοδήποτε σχόλιο να δημοσιευτεί παρά μόνον αυτά που θέλω! Εδώ δεν είναι η Κ.Ε. του ΚΚΕ ή του ΣΥΝ, όπου, όπως όλοι ξέρουμε, ακούγονται με δημοκρατία και διαφάνεια ΟΛΕΣ οι απόψεις ακόμη και των διαφωνούντων! Τί το περάσαμε?

Στέλιος είπε...

@Μαριάνα: ισχύει και για σένα η αμέσως προηγούμενη απάντηση στον Ανώνυμο. Αν δεν σ'αρέσει η τακτική μου, μην με διαβάζεις. Δεν σε υποχρεώνει κανείς. Για ... περισσότερη δημοκρατία, απευθύνσου σε όσους παλιούς συντρόφους σας τους καταλάσπωσε η επίσημη ηγεσία σας, όταν αυτοί διαφώνησαν μαζί της (Βελουχιώτης, Ζαχαριάδης, Πλουμπίδης κλπ).