Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Αμεση η απάντηση Μαγκριώτη και μπράβο του!

Σε αυτήν την ανάρτησή μας είχαμε μεμφθεί τον υφυπουργό Υποδομών, τον Γιάννη Μαγκριώτη, για το γεγονός ότι, την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του, είχε συμμετάσχει στην εκπομπή του Ν.Ευαγγελάτου, στον ΑΝΤ1, αντί να μελετά τους φακέλους του υφυπουργείου του. Μάλιστα, επεκτείναμε τη μομφή μας και στο γεγονός ότι ο Γ.Μαγκριώτης μπήκε και στη συζήτηση για τα οικονομικά επιδόματα που θα δώσει η κυβέρνηση, ενώ δεν ήταν ο καθ'ύλην αρμόδιος.

Την ανάρτησή μας την τίμησε με αναδημοσίευση και το Press-gr ενώ αντίστοιχο σχόλιο έκανε, από σύμπτωση ή έμπνευση, και το πολύ καλό "Θέλω να πω μία γνώμη".

Επειδή, όμως, θέλω να είμαι δίκαιος και να επικροτώ το σωστό, όπως σχολιάζω και το αρνητικό, πρέπει να ομολογήσω ότι ο υφυπουργός με εξέπληξε ευχάριστα: τετάρτη βράδυ προς Πέμπτη ξημερώματα ανέβασα την ανάρτηση και έστειλα και mail στο γραφείο του και σήμερα, Παρασκευή, η απάντησή του βρισκόταν στο mail μου, ήταν ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ και ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ και την διαβάζετε και εσείς ("κλικ" για ανάγνωση):



Με ικανοποίησε ιδιαίτερα η παρ.6 της απάντησής του: "ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας και τον άμεσο έλεγχο"! Και το γεγονός ότι αναγνωρίζει αβίαστα ο υφυπουργός ότι είχαμε δίκιο ως προς την τελική εικόνα. ΟΝΤΩΣ, κάτι αλλάζει!

2 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Με καλυψε απολυτα η απάντηση του, μπραβο του.

Σοφία είπε...

Έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα. Θέλει γερά κότσια για να απαντήσεις με τόσο ήρεμο τρόπο (και να ευχαριστήσεις για τον έλεγχο!) αντί να αντιδράσεις με το γνωστό "δεν πα' να λένε, ποιος τους δίνει σημασία" ...και να κρατήσεις θέση στο επόμενο παράθυρο.

Βρε λες να αλλάζουμε;;;