Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Σας "ταϊσανε" καλά από τη ΝΔ?


Μόλις τελείωσε το debate, έκανα μία "βόλτα" σε όλα τα κανάλια για να ακούσω τις πρώτες γνώμες: Σεφερτζής, Κύρτσος, Λιβάνιος (τους 2 τελευταίους δεν τους λες και Πασόκ ακριβώς!) λένε όλοι ότι ο Καραμανλής βγήκε χαμένος και ο Παπανδρέου πέρασε μία άλλη εικόνα και κέρδισε τις εντυπώσεις. Στον Alpha, ο Γ.Βλάχος μεταδίδει μία παγωμένη εικόνα από τους συνεργάτες του "κουρασμένου", οι οποίοι αρχίζουν και ρίχνουν στην τηλεοπτική πιάτσα το κόλπο του 2ου debate, μην καταλαβαίνοντας οι άχρηστοι ότι έτσι προδίδουν τον πανικό τους! Στο Μέγκα ο Τσίμας γελά με τις ανοησίες του Χατζηδάκη και ο Παντελής Καψής των "Νέων" τους κράζει για το γελοίο επιχείρημα του Καραμανλή ότι ο Γιώργος αποχαρακτήρισε δάσος το 2002 και αποκαλύπτει ότι η έκταση δεν ήταν δάσος αλλά ανήκε στην Κοινότητα Ανθούσας (και μάλιστα μέσα στην πλατεία της, για τέτοιο "δάσος" μιλάμε)! Ολοι αρχίζουν το γιουχάρισμα του τσιβδού Χατζηδάκι!

Και ενώ όλοι αναγνωρίζουν το προφανές, ότι δηλ. ο Καραμανλής πήγαινε να νικήσει και βγήκε ηττημένος, έρχεται το γνωστό ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ site, που παραπλανητικά πλασάρεται ως "πολιτικό", και ισχυρίζεται ότι ... "ο Καραμανλής κέρδισε"!!!

Και αναρωτιέσαι: μα οι υπόλοιποι καρα-δεξιοί αναλυτές αυτομόλησαν όλοι στο Πασόκ? Και ο Κύρτσος? Και ο Βλάχος? Και ο Λιβάνιος? Αμέσως μετά, βέβαια, βλέπεις τις ΚΡΑΤΙΚΕΣ διαφημίσεις με τις οποίες η ΝΔ έχει γεμίσει το site (3 εκ των οποίων τις έχουμε σημειώσει: ΟΠΑΠ, ΟΑΕΔ, ΤΑΧ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ!) οπότε καταλαβαίνεις: διατεταγμένη και πληρωμένη (από τα χρήματα όλων μας!) υπηρεσία εκτελούν οι άνθρωποι. Μέχρι τις 4 Οκτωβρίου... Μετά θα τους ζητηθεί ο λογαριασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: