Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2009

Οι "δημοκράτες" της "αριστεράς"...

Δεν προτίθεμαι να υπερασπιστώ τον Π. Κοροβέση, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που τόλμησε ο άνθρωπος να ψελλίσει 5 πραγματάκια (βλ. εδώ), από αυτά που επί έτη φωνάζει ο Πάγκαλος και η Δαμανάκη ότι συμβαίνουν στην "αριστερά" της Αλέκας και του Αλέκου! Εξάλλου, πιστεύω ακράδαντα ότι: "όλοι οι σκύλοι, μία γενιά", το έλεγε η γιαγιά μου...

Δείτε, όμως, πόσο "δημοκρατικές" είναι οι ηγεσίες ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, οι οποίες, αντί να ομολογήσουν την αλήθεια ή έστω να ελέγξουν τα καταγγελθέντα, άρχισαν τις κραυγές και τα "ξύλινα" λόγια!

"Ελευθεροτυπία":
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ δήλωσε πως «πριν μιλήσει κανείς πρέπει πρώτα να σκέπτεται», απαντώντας στα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για το χρηματισμό και της Αριστεράς από τη Siemens, το 1990. Ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε ότι οι μίζες της Siemens είναι αυστηρά δικομματική υπόθεση, επισημαίνοντας ότι η αριστερά βρισκόταν και βρίσκεται απέναντι στο πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και της μιζέριας.

Σχόλιό μας: γιατί ντε και καλά το σκάνδαλο είναι "αυστηρά δικομματική υπόθεση"? Πώς προκύπτουν τέτοιες απολυτότητες? Μόνο στους μαθηματικούς τύπους ισχύουν τέτοια ΑΠΟΛΥΤΑ αξιώματα. Μπορείτε να το αποδείξετε κύριε Τσίπρα? Και τί είδους μαφιόζικες απειλές είναι αυτές του τύπου "πριν μιλήσεις, σκέψου"? Μήπως σας έτσουξε τώρα που αποδεικνύεται ότι ο αφοριστικός σας κατά του Πασόκ λόγος ήταν κενός περιεχομένου?

Δεν υπάρχουν σχόλια: