Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

"Κόπηκες, κόπηκες, κόπηκεεεεεες..."

Μα πού τα βρίσκει τόσα ψέμματα και τα αραδιάζει? Και, κυρίως, πώς μπορεί να λέει, ΧΩΡΙΣ να κοκκινίζει, τόσες ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ αναλήθειες?

Διαβάζω την είδηση:

"Μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο ο πρωθυπουργός (στη Ζάκυνθο) διαβεβαίωσε σε κάθε τόνο την αποφασιστικότητά του να συνεχίσει το δύσκολο αγώνα για να βγει η χώρα από την κρίση (σε αυτήν που ο ΙΔΙΟΣ μας έριξε?). Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι όποιο κι αν είναι το πρόσκαιρο πολιτικό κόστος δεν πρόκειται να χαϊδέψει αυτιά (αυτός, που δεν τόλμησε να διαγράψει Ζαχόπουλους, Ρουσσόπουλους και άλλους κουμπάρους, από το φόβο μην και βγάλουν στη φόρα τα άπλυτά του?), διαμηνύοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει η πρόσκαιρη δημοσιότητα (αυτός, που δεν πάει ούτε στην τουαλέτα χωρίς να ρωτήσει τους δημοσκόπους και τον Λούλη? - ΕΚΤΑΚΤΟ: δείτε εδώ ΠΟΣΟ τον "μανατζάρουν" γιατί πλέον δεν μπορεί να αυτενεργεί!), αλλά η Ελλάδα (που ο ΙΔΙΟΣ την πήγε 15 χρόνια πίσω!). «Είμαι και θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή της μάχης, (καλά, αυτός δεν ήταν που δήλωνε "κουρασμένος"?) έγνοια μου η εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης» ανέφερε χαρακτηριστικά (να μας λείπει!). Επιπλέον, ο Κ. Καραμανλής χαρακτήρισε «μεγάλη τιμή» το γεγονός ότι οι πολίτες τον επέλεξαν δύο φορές για πρωθυπουργό (ας μην άδειαζες τα ταμεία μοιράζοντας 3χίλιαρα σε λοβοτομημένους και αργυρώνητους ψηφοφόρους και σου έλεγα εγώ) και δήλωσε ότι αυτή την τιμή είναι αποφασισμένος να την ανταποδίδει καθημερινά με έργο και πράξεις ευθύνης" (όπως το είπα-ξείπα στη φορολογία, η ακρίβεια, το μοίρασμα εκατομμυρίων σε γκόλντεν μπόϋς, ο διασυρμός της Ελλάδας στη διεθνή κοινότητα κλπ) !!!

Οι ... κουρασμένοι (και κοιμισμένοι!)...

Την ΙΔΙΑ ώρα που ο ... κομματάρχης και "Μαυρογυαλούρος" της Ν.Δ. αραδιάζει τα παραμύθια του στους πολίτες, περνώντας τους για "ιθαγενείς" που τα χάφτουν όλα, ο Γιώργος Παπανδρέου, ως υπεύθυνος πολιτικός και εν δυνάμει πρωθυπουργός της χώρας, τρέχει σε όλη την υφήλιο, κάνει επαφές ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ επιπέδου και προωθεί τα συμφέροντα της Ελλάδας. Διαβάστε:

"Στη Χιλή βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα συμμετάσχει στο γεύμα, το οποίο θα παρατεθεί από την κυβέρνηση της χώρας προς τα μέλη του συνεδρίου των σοσιαλδημοκρατών με αντικείμενο την οικονομική κρίση. Η παρουσία του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα του Συνεδρίου και αναβαθμίζει τη σημασία του, καθώς διεξάγεται λίγες, μόνο, ημέρες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής των G-20 στο Λονδίνο. Μπορεί η επίσκεψη του κ. Μπάιντεν στη Χιλή να ήταν προγραμματισμένη και στο πλαίσιο των διμερών επαφών, μεταξύ ΗΠΑ και Χιλής, ωστόσο, η σχεδόν βέβαιη συμμετοχή του στο γεύμα έχει πολύ μεγάλη σημασία, για τις εργασίες του Συνεδρίου. Ο κ. Παπανδρέου θα είναι ο πρώτος Έλληνας αξιωματούχος, από την πολιτειακή ηγεσία της χώρας, ο οποίος θα έχει επαφή, σε τόσο υψηλό επίπεδο, με αξιωματούχο της νέας κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Στο γεύμα, πλην της Προέδρου της Χιλής Μισέλ Μπατσελέ, θα πάρουν, επίσης, μέρος οι Πρόεδροι της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα, της Αργεντινής Κριστίνα Κίρσνερ, και οι Πρωθυπουργοί της Μ. Βρετανίας Γκόρντον Μπράουν, της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Ροντρίγκες Θαπατέρο και της Νορβηγίας Γενς Στόλτενμπεργκ".

Ολο το δημοσίευμα, εδώ.

Σχόλιο ... φαρμακερό: ο Γιώργος θα δει τον Μπάϊντεν, όταν τον ... "κουρασμένο" τον "έγραψε" κανονικά ο B.Obama...

2 σχόλια:

blogger είπε...

Και που είσαι ακόμα...
Σε ολίγον στο blog μου

Στέλιος είπε...

Ti? Ti? :)