Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Και ο Αραφάτ ... φιλο-ισραηλινός?

Μετά την ... "τρομερή αποκάλυψη" διάφορων ... "τρωκτικών" να κατηγορήσουν τον Γ. Παπανδρέου επειδή ... τόλμησε, ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, να φωτογραφηθεί ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ με τον ισραηλινό Υπουργό Αμυνας (αποκρύπτοντας, όμως, ότι η φωτογραφία είναι από κοινή τους συνάντηση με τον έτερο άνδρα στην φωτογραφία, τον ίδιο τον παλαιστίνιο Πρόεδρο Μ. Αμπάς, βλ. εδώ), το "Αρατε Πύλας" αποκαλύπτει ότι το ίδιο "φιλο-ισραηλινός" (!) ήταν και το σύμβολο του παλαιστινιακού αγώνα, ο Γιασέρ Αραφάτ, αφού, παρουσία του αμερικανού Μπ. Κλίντον, χαιρετήθηκε με τον ισραηλινό Γιτζάκ Ράμπιν!

Αντε, μάγγες του Troktikou, σπεύσατε να επωφεληθείτε από την ... ανακάλυψη αυτή!

Υ.Γ.: για να δείτε με τί "φυντάνια" μπλέξαμε, αναφέρω το εξής: στο blog Naxios αναπαράγεται η ίδια ιστορία, μόνο που από τη φωτογραφία έχουν "κόψει" τον παλαιστίνιο Πρόεδρο (βλ. εδώ), γιατί αλλιώς πως να "δικαιολογήσουν" την πατάτα τους? Το δε επίπεδό τους φαίνεται από την ασυνταξία τους: "...της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ"!!! Τους έστειλα το εξής σχόλιο και περιμένω να δω αν θα το δημοσιεύσουν: "Είστε εντελώς φάουλ αγαπητοί μου! Εχετε "κόψει" (εσκεμμένα?) από την φωτό το άλλο πρόσωπο που χαιρετά ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ο Γιώργος και είναι ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μ. Αμπάς! Η συνάντηση είναι από τη Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (έτσι κλίνεται το τριγενές και δικατάληκτο αυτό επίθετο, μάθετε γραμματική!) στην Αθήνα και ο Γιώργος τους έφερε κοντά για να σπάσει τον πάγο. Αν δεν διορθώσετε, είστε απλοί συκοφάντες!".

8 σχόλια:

blogger είπε...

xaaxaxax με πρόλαβες μπαγάσα! :)
Φωτό έψαχνα γμτ!
:)

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Αδερφέ σε αντέγραψα: http://gasimakop.blogspot.com/2009/01/blog-post_06.html

Τα τσογλάνια όλο λάσπη είναι, όπως κάνανε και με τον Ανδρέα που τον λέγανε αμερικάνο, αλκοολικό κλπ.

Keep walking!

Στέλιος είπε...

@krogias: την έιχα έτοιμη από μέρες, λες και ήξερα ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή αυτοί οι Δεξιοί, εκτός από ευηθεις, είναι και αμνήμονες, ας τους θυμίσουμε: Το ΠΑΣΟΚ, ως κυβέρνηση, δεν αναγνώρισε de jure το κράτος του Ισραήλ και το πλήρωσε πολλαπλώς. Από ταξιδιωτικές οδηγίες έως εξώφυλλο του απατεώνα Κοσκωτά στο περιοδικό Time, για να κτυπηθεί ο Ανδρέας.
Το Ισραήλ αναγνώρισε το 1991, η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Ν.Δ
Σήμερα, η κόρη του και Υπουργός Εξωτερικών της χώρας, ασκεί και την προεδρία του ΟΑΣΕ. Τί κάνει ως εκ της θεσμικής θέσεως της; Απλώς χειροκροτεί τον Σαρκοζί και βγαίνει στα κανάλια για να μας πεί πόσο κακό πράμα είναι αυτό που έγινε με τον νεαρό αστυνομικό. Για τη δουλειά που πληρώνεται από τον ελληνικό λαό, τίποτε, μην τυχόν και κακοκαρδίσει το ισχυρό λόμπι και την Χίλαρι, οπότε πάει η... πρωθυπουργία. Ως χώρα έχουμε φθάσει στην έσχατη κατάντια, να βλέπουμε την Τουρκία-παραδοσιακός εχθρός των Αράβων-να μεσολαβεί δια του πρωθυπουργού της στην τρέχουσα διένεξη. Και ο δικός μας; Α, πρέπει να αποφασίσει αν θα διώξει ή όχι τον Αλογοσκούφη και πώς θα μεθοδεύσει την παράταση της εξουσίας του, ακόμη κι αν η χώρα διαλυθεί.
Ας τους χαίρονται οι Δεξιοί και οι εξωνημένοι των ΜΜΕ.

Στέλιος είπε...

@Δημήτρης: φίλε μου πολύ σωστό αυτό που λες, θα το μεταφέρω και αλλού!

blogger είπε...

Σωστός και ο Δημήτρης. Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι τελευταίο, για τα καλόπαιδα της Δεξιάς. Μήπως γνωρίζουν επί ποίας κυβερνήσεως, ποιού πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών δόθηκε άδεια στην ισραηλινή πολεμική αεροπορία-100 F-16 and F-15-να ασκηθούν στο νότιο Αιγαίο, σε μια άσκηση, προσομοίωση βομβαρδισμών του Ιράν; Κατά τα άλλα θέλουν και να τους ρίξουν οι αμερικάνοι... Η ανικανότητα τους συναντά την γελοιότητα και παράγει χάος για την χώρα.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Σωστάααα.