Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Τελικά να γιατί είναι ... άνεργοι! (update)

Οσοι φίλοι μας παρακολουθούν, γνωρίζουν την γνωστή "πατάτα" που έκανε το ΕΜΠΑΘΕΣ μπλογκ των "Ανεργων Δημοσιογράφων" με τις συσκευές Blackberry, με τις οποίες το Πασόκ εφοδίασε τα στελέχη του, κατόπιν δημόσιας και διάφανης διαδικασίας και σύμβασης που συνήψε με εταιρία κινητής τηλεφωνίας (βλ. εδώ). Ολη η διαδικασία, ο τρόπος προμήθειας, το κόστος, το όφελος για τα στελέχη του Κινήματος και τα σχετικά έγγραφα δημοσιεύονταν εξάλλου στον δικτυακό τόπο του Κινήματος, ώστε να εξασφαλισθεί η διαφάνεια (πέραν από το αυτονόητο του πράγματος: κάθε κόμμα δικαιούται να εξασφαλίζει τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα στα στελέχη του ώστε να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους!). Οι εμπαθείς και κακεντρεχείς "Ανεργοι Δημοσιογράφοι" παρουσίασαν τις συσκευές ως δήθεν .... "πανάκριβο δώρο του Γιώργου" και ενώ ο φίλος Γ. Κρόγιας (βλ. εδώ) αλλά και εγώ σε δεύτερη φάση τους επισημάναμε το λάθος τους και τους καλέσαμε να επανορθώσουν, αυτοί, εις απάντησίν μας, έσβησαν όλα τα επικριτικά σχόλια συνεχίζοντας τη συκοφαντική δυσφήμηση!

Χθες οι ανεπάγγελτοι αυτοί κύριοι (που είναι άνεργοι προφανώς γιατί είναι ανεπαρκείς ως σωστοί δημοσιογράφοι!) προανήγγειλαν μετά ... βαϊών και κλάδων ότι τελικώς έκαναν ρεπορτάζ και: "
...ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΑ Blackberry του ΠΑΣΟΚ..." (βλ. εδώ).

Οπως μας πληροφορεί ο Γ. Κρόγιας (βλ. εδώ) οι κύριοι αυτοί εμφάνισαν, κάποια στιγμή σήμερα, στο μπλογκ τους, μία ανάρτηση με την οποία ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ αποκάλυπταν τα εξής: "Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται, ιδού και το fax με την υπογραφή του Γενικού Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου που εστάλη προς τους αποδέκτες του πανάκριβου δώρου blackberry που αναφέραμε παραπάνω".

Ελα, όμως, που το έγγραφο αυτό υπήρχε ΗΔΗ ανηρτημένο και φανερό σε όλους στον δικτυακό τόπο του Πασόκ! Οπως λέει και ο Κρόγιας, έκαναν: "γκάφα να το πώ, πατάτα να το πω?" (βλ. εδώ).

Κρόγια, εγώ θα το έλεγα μαλ....κία!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ, λοιπόν, ΣΥΓΓΝΩΜΗ, τί έκαναν? Απέσυραν την ΔΗΘΕΝ "αποκάλυψη" από το blog τους, γιατί κάποιος προφανώς τους σφύριξε ότι κάνανε "πατάτα", αλλά ο google reader του Κρόγια πρόλαβε και το "τσίμπησε" πριν το κάνουν!
Καταλάβατε πώς "κατασκευάζονται" οι "ειδήσεις"... (βλ. και εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Update: δείτε εδώ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ προκειμένου να ΜΗΝ ζητήσουν συγγνώμη αλλά για να συνεχίσουν τη συκοφαντία τους, ΜΕΤΑ το "ξεβράκωμά" τους!

4 σχόλια:

blogger είπε...

Ρε Στέλιο, ειλικρινά, τόσο χοντρή "ΠΑΤΑΤΑ" δεν την περίμενα.
Είναι προκλητική!

Ποιος ξέρει. Κάποιος "καλοθελητής" τους φούσκωσε τα μυαλά ότι έχει στοιχεία κλπ κλπ. και χωρίς πάλι να το ψάξουν (επειδή θόλωσαν από την υποτιθέμενη εκδίκηση που θα έπαιρναν) το έβγαλαν!

Απίστευτο...

Αυτό που με απασχολεί εμένα είναι ο "καλοθελητής". Το fax αυτό το έχουν μέσα από οργάνωση.

Εφιάλτες υπάρχουν παντού τελικά.

Στέλιος είπε...

@krogias: γιατί λες μέσα από την οργάνωση? Αφού είναι ανηρτημένο στο site.

Στέλιος είπε...

Kai kati allo? pios eixe simferon (MESA apo tin organosi) na sikofantithei o Giorgos? Thelei skepsi?

blogger είπε...

Γιατί το fax που ανάρτησαν έχει μια μικρή διαφορά με αυτό που υπάρχει στο vpn.
Τον κωδικό "on-line" για την αποφυγή των spam αιτήσεων.

Βέβαια μετά από τόσους μήνες έχει διαρρεύσει ο κωδικός, αλλά αυτό το fax έχει δοθεί από "σύντροφο" σε αυτούς.