Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009

Οι παλαιστίνιοι δίνουν το όνομα του Γιώργου σε πτέρυγα νοσοκομείου τους!

Η φωτογραφία είναι από το papandreou.gr

Η παρακάτω είδηση ήταν "χωμένη" στα ψιλά γράμματα των παραπολιτικών της σημερινής "Ελευθεροτυπίας":

"Το όνομα: Από χθες το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου είναι γραμμένο στο νοσοκομείο της Ράφα, στη Λωρίδα της Γάζας. Δόθηκε σε μια πτέρυγα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται εκεί και βοηθάει τους τραυματίες Παλαιστινίους ομάδα γιατρών του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή Αρη Μουσιώνη και με τη συμμετοχή του συναδέλφου του Ηλία Καρανίκα. Η ομάδα του ΠΑΣΟΚ, πέρα από τις χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιεί, παρέδωσε νοσοκομειακό και υγειονομικό υλικό".

ΚΟΛΑΦΟΣ για τους συκοφάντες (βλ. εδώ) που πριν μερικές μέρες "μέμφονταν" τον Πρόεδρο γιατί ... τόλμησε (χωρίς να τους ρωτήσει!) να συναντήσει ισραηλινούς και παλαιστίνιους μαζί στο Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!

ΚΟΛΑΦΟΣ και για τα ΜΜΕ που, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πρόβαλαν μία τέτοια είδηση (αφού δεν τους βόλευε, καθώς δεν αφορά στο προφίλ του αγαπημένου τους Καραμανλή, ο οποίος είναι δραματικά ΑΠΩΝ!).

Βλ. εδώ συνάντηση του Γιώργου
με τον επικεφαλής της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Παλαιστινιακής Αρχής, Πρέσβη, Samir Abu Ghazaleh
.

5 σχόλια:

krogias είπε...

Και όμως Στέλιο. Ακόμα και σήμερα συνεχίζεται η παραπληροφόρηση και η συκοφαντία.
Δες εδώ!
http://tolimeri.blogspot.com/2009/01/ehud-barak.html

krogias είπε...

Κι εδώ
http://manosbee.blogspot.com/2009/01/blog-post_5742.html

@ρ@τε πύλ@ς είπε...

@krogias: Γιώργο να τους κοινοποιούμε την ανάρτηση μου, που την έβαλες κι εσύ. Από κει και πέρα, αν δεν διορθώνουν, θα τους κράζουμε.

@ρ@τε πύλ@ς είπε...

@krogias: έστειλα ήδη σχόλια κι εγώ!

PanagiotisP είπε...

Παιδιά, αυτού του είδους η παραπληροφόρηση είναι πρωτοφανής. Μήπως πρέπει να φτιάξουμε κοινό μπλογκ ξεχωριστό για να καταγράφουμε σε Black list όλα αυτά τα φαινόμενα παραπληροφόρησης, λογοκρισίας, συκοφαντίας και κατασκευής ειδήσεων; Για να είναι όλα μαζεμένα σε ένα σημείο.

Παναγιώτης