Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Αλλα αντί άλλων!


H ... ωραία κοιμωμένη (από το blog του Γ.Ιωάννου)

Καραμανλής, χθες, μετά το "μη-πόρισμα" της ΝΔ: "Υποτίμησα το θέμα. Δεν είχα πλήρη εικόνα. Δικό μου το λάθος".

Καραμανλής, στις 4 Οκτωβρίου 2008, σε ομιλία του στην ΟΝΝΕΔ: "Δεν αρνήθηκα ότι στα 4 χρόνια έγιναν και λάθη. Εχω καθαρή και ολοκληρωμένη εικόνα για όλα".

Πότε έλεγε αλήθεια και πότε ψέμματα? Μας περνάνε ΟΛΟΥΣ για χαχόλους νεοδημοκράτες?

Αλλά και ΑΝ ακόμη, κύριος, δεν πήρες χαμπάρι τί γινόταν πίσω από την πλάτη σου, ΤΟΤΕ ποιά η χρησιμότητά σου σε αυτόν τον τόπο?

Υ.Γ.: και επειδή κάποιοι άρχισαν τις συγκρίσεις με το "mea culpa" του Ανδρέα Παπανδρέου, όταν συνειδητοποίησε ότι η προσέγγιση με την Τουρκία του Οζάλ δεν μπορούσε να προχωρήσει λόγω της αδιαλλαξίας του τουρκικού καθεστώτος, να εξηγήσουμε και το εξής: ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ το να κάνει ένας πρωθυπουργός λάθος στην πολιτική του σε ένα θέμα, να καταλάβει ότι ο χειρισμός του δεν είναι σωστός ή δεν αποδίδει και να κάνει πίσω, αναγνωρίζοντας το λάθος του (πιθανόν αυτό να είναι και συγχωρητέο), ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ το να παραδέχεται ... ξεβρακωμένος ότι ΚΟΙΜΟΤΑΝ και ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ τί γινόταν, ενώ οι ΚΟΛΛΗΤΟΙ του πλιατσικολογούσαν αποκτώντας περιουσίες και ακίνητα (ΑΝ, επαναλαμβάνω, τον πιστέψουμε, γιατί μπορεί να πήρε χαμπάρι και να σώπαινε για "άλλους" λόγους!). ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ?

1 σχόλιο:

VAD είπε...

Αφού δεν παραιτείται,τον Ιούνιο στις ευρωεκλογές θα πάρει κι άλλη απάντηση...