Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ οι διανοούμενοι?

'ΟΤΑΝ επί Πασόκ η δημοκρατία ανθούσε, κάθε τόσο και λιγάκι εμφανίζονταν ... από το πουθενά κείμενα υπογεγραμμένα από διανοούμενους, λογοτέχνες, ακαδημαϊκούς κλπ, με τα οποία "κατακεραύνωναν" το "κακό" ΠΑΣΟΚ για ψύλλου πήδημα (ασχέτως αν, επί των ημερών μας, χόρτασε ο κόσμος ψωμί και ένιωσε ελεύθερος μέχρις ασυδοσίας)!

ΤΩΡΑ, που ο προστατευόμενος τους επί τόσα έτη, ο Καραμανλής, είναι ά-φ-α-ν-τ-ο-ς, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑϊΚΟΙ ? (κυρίες Καρυστιάνη και Δημουλά, που προεκλογικά αφήνατε το όνομά σας να "αβαντάρει" τον Καραμανλή, μήπως έχετε ΚΑΤΙ να πείτε? Εσάς, κύριε Σπανουδάκη, που με τη μουσική σας "ντύνατε" μουσικά τις συγκεντρώσεις της ΝΔ, δεν σας ρωτώ, δεν σας περιλαμβάνω στην έννοια του ανθρώπου του πνεύματος!)

ΑΙΔΩΣ!

2 σχόλια:

KΑΡΜΕΝ είπε...

Θεωρώ πολύ ύποπτο ότι οι αναρτήσεις μου δεν μπαίνουν στον ιστό και σε άλλα μπλογκς, που έχουν το μπλογκ μου στην ροη δεδομένων. Είναι η δεύτερη φορά που κάνω παράπονο στο blogspot.gr. Αυτή η κατάσταση συνεχίζεται με ενδιάμεσες διακοπές εδώ και ένα μήνα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ @φίλοι μου.
http://agapiaxies.blogspot.com

Στέλιος είπε...

@agapi: Αγάπη ελπίζω να σε βοηθήσουν οι άλλοι φίλοι, διότι εγώ δεν ξέρω καν τί είναι αυτή η ροή δεδομένων :)