Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Με πόσα φύλλα σου γνέφει ο ήλιος, καλημέρα!


Ηρεμία, σοβαρότητα, προτάσεις και μαχητικότητα πρέπει να επιδείξουν τώρα το Κίνημα, ο Γιώργος αλλά και ΟΛΟΙ οι βουλευτές μας (βλ. και εδώ). Δε χρειάζονται πανηγυρισμοί, ούτε θριαμβολογίες (μην κοιτάτε εμένα και την divaynne: εμείς είμαστε απλοί πολίτες, κάνουμε ό,τι θέλουμε, χεχε).

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι οι άχρηστοι της ΝΔ θα θελήσουν να κάνουν προβοκάτσια ώστε να ανακόψουν τις εξελίξεις. Εάν μεν εμπλέξουν κάποιον από το Πασόκ, η αντίδραση πρέπει να είναι άμεση, εφόσον υπάρχουν ενδείξεις ενοχής: διαγραφή! Εάν προσπαθήσουν να αντικρούσουν τις προτάσεις μας, η αντίδραση πέπει να είναι η δημοσιοποίηση στοιχείων με το οικονομικό κόστος, με το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής κλπ. Ηδη, οι μαθητευόμενοι μάγοι της ΝΔ, συνεπικουρούμενοι από τον μόνιμο σύμμαχό τους ΣΥΡΙΖΑ, πάνε να εμπλέξουν στην υπόθεση του Ρουσσόπουλου-Μονής Βατοπαιδίου και τις κυβερνήσεις του Πασόκ (βλ. εδώ), αποκρύπτουν όμως ότι η τότε απόφαση είχε από εκείνα τα χρόνια ήδη αναπεμφθεί και την ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ προς ισχύ η κυβέρνηση της ΝΔ, ως αντάλλαγμα για τις δηλώσεις τύπου "η Δεξιά του Κυρίου"!

2 σχόλια:

Divaynne είπε...

τι να κάνω..το ομολογώ..ξεσηκώθηκα λίγο..ε μετά απο τόσο καιρό είχαμε ένα περιθώριο να χαρούμε έστω μια μερούλα...και μετά τα κεφάλια μέσα και back to work! η απλά back to gap..

Στέλιος είπε...

Κάνε υπομονή, κι ο ουρανός θα γίνει πιο...πρασινωπός! :)