Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Εμείς τα λέγαμε...

Οι εφημερίδες που μας υπονόμευσαν τόσα χρόνια, που αδιάντροπα έβγαζαν φετφάδες με την ... εντολή: "Παραιτηθείτε, κύριε Παπανδρέου", που μποϋκοτάριζαν συστηματικά τον αγώνα του Γιώργου και όλων μας για μία άλλη Ελλάδα, σήμερα βγήκαν ... μπροστάρισες στον αγώνα να διακηρύξουν ότι το Κίνημα πέρασε μπροστά (βλ. και εδώ). Τί μας λέτε, ρε μάγκες? Εμείς χρόνια το φωνάζουμε, τώρα το ανακαλύψατε? Αλλά και πάλι, την ρίχνετε τη σπόντα σας: δε φαίνεται, αλλά εκείνο το θαυμαστικό "Μπροστά το Πασόκ!", προς τί μπήκε στον τίτλο σας? ΤΟΟΟΟΟΣΟ παράξενο πια είναι που ένα κόμμα έκανε αγώνα και κατόρθωσε να περάσει μπροστά? ΤΟΟΟΟΟΣΟ σίγουροι ήσασταν ότι ΔΕ θα πετύχαινε ο αγώνας αυτός? ΠΟΘΕΝ ΠΩΣ τέτοια σιγουριά?

Αλητείες...

2 σχόλια:

gpapoul είπε...

Και που’ σαι ακόμα, τι προσκύνημα έχει να πέσει. Ας μην ξεχνάμε όμως ποτέ το “Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας» πόσο μάλλον όταν αφορά τα συγκεκριμένα διαπλεκόμενα λαμόγια, που πολέμησαν με λύσα τον Παπανδρέου και την δημοκρατική παράταξη.

Στέλιος είπε...

@gpapoul: εγώ επαναλαμβάνω, ΔΕΝ ξεχνώ. ΔΕΝ ξεχνώ το πρωτοσέλιδο του Εθνους το 1989 όταν έριξαν τον Ανδρέα, ΔΕΝ ξεχνώ το πρωτοσέλιδο του Βήματος. Αλλα όπως τους νικήσαμε και τους ταπεινώσαμε με την επανεκλογή Γιώργου, στην εποχή μάλιστα της παντοκρατορίας τους, ΕΤΣΙ θα τους νικήσουμε και τώρα.