Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007

Ν.Δ. (1): the Bold and the Beautiful !



Μετά το ανεκδιήγητο και σαχλό "σεμνά & ταπεινά" του πρωθυπουργεύοντος, μας προέκυψε και κυβερνητική "Τόλμη και Γοητεία"!

Σκεφτείτε λίγο: Βαρθολομαίος, διοικητής ΙΚΑ, και Θώμη, υπάλληλος ΙΚΑ. Και τώρα: Ζαχόπουλος, Γ.Γ. του ΥΠ.ΠΟ., και αγνώστων λοιπών στοιχείων, συνεργάτιδά του στο ΥΠ.ΠΟ.
Ψευτο-"Ρωμαίοι" και ψευτο-"Ιουλιέτες" σε μία κυβέρνηση-οπερέτα! Και γύρω-γύρω χορός τα εκατομμύρια, οι μίζες, οι απειλές, οι εκβιασμοί!

Το 1989, με λιγότερα τέτοια γεγονότα, οι εφημερίδες είχαν λυσσάξει κατά του Ανδρέα και του μακαρίτη Μένιου Κουτσόγιωργα. ΤΩΡΑ? Τώρα κάνουν την πάπια! Εχουν άδικο οι αναρχικοί όταν "στολίζουν" τους δημοσιογράφους?

Υ.Γ. (1): μέσα σε όλη αυτήν την σαπουνόπερα, δε θα βρεθεί κανείς να μας μιλήσει για την ξεχασμένη ιστορία Κώστα-Αρη? Είπαμε να ξεχνάμε, αλλά όχι κι έτσι!

Υ.Γ. (2): μεγάλος διαγωνισμός του "Αρατε Πύλας": βρείτε τις διαφορές ανάμεσα στις παραπάνω φωτογραφίες από τις 2 ... σαπουνόπερες και κερδίστε -1- εισιτήριο για το ... Ζάλογγο!

10 σχόλια:

Urfurslaag είπε...

Μια καλησπερα περασα να πω...

Στέλιος είπε...

Καλά έκανες. Κι ας μας θεωρείς...κακόγουστους :)

Urfurslaag είπε...

To κακόγουστο αυτού του μπλογκ δεν είναι δική μου θεώρηση. Είναι μια αντικειμενική , αποδείξιμη αλήθεια.

Αν εξετάσουμε δε, την παράμετρο λειτουργικότητα εκεί μας κλαίν'οι ρέγκες. Ας πούμε ο τίτλος δεν διαβάζεται. Τα χρώματα έχουν επιλεγεί στη τύχη κλπ

:)

Urfurslaag είπε...

σε καμία περίπτωση όμως το "κακόγουστο" δεν είναι υβριστικός χαρακτηρισμός. Είναι μία αντικειμενική διαπίστωση.
:)

Urfurslaag είπε...

Τέλος: Ο μετριασμός σχολίου δεν είναι μια μορφή λογοκρισίας?

Στέλιος είπε...

@urfurslaag: ξανα-απαντώ ως εξής, μετριασμός σχολίου χρειάζεται για να αποφευχθούν οι ύβρεις. Ειδικά τα σχόλιά σου, όπως διαπιστώνεις, δεν τα "κόβω", απλώς είσαι ανυπόμονος ή περνάς ώρες μπροστά στο pc, οπότε δεν σε προλαβαίνω, αφού, όπως έχω πει, κάποιοι δουλεύουμε κιόλας, δεν είμαστε χασομέρηδες. Το αν ένα χρώμα είναι ωραίο ή πάει στην αισθητική μας ή το επιλέξαμε στην τύχη, επίσης είναι θέμα υποκειμενικό, δεν είναι αντικειμενικό ούτε χρήζει αποδείξεως. Κάτι που είναι όμορφο για σένα, δεν είναι για μένα. Σε ό,τι αφορά τη λειτουργικότητα ή μη, εκεί πάω πάσο. Αλλά δεν με απασχολεί και πολύ. Καλές γιορτές !

Urfurslaag είπε...

δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς απαξιωτικά για τους ανθρώπους που μπλογκάρουν πολλές ώρες. Αυτό είναι επιλογή του καθενός και δεν ενοχλεί κανέναν.

Γενικά υπερασπίζεσαι τις επιλογές σου υποτιμόντας τες ή απαξιόνοντας τες σαν χάσιμο χρόνου ενώ "η ζωή είναι εκεί έξω"

¨οχι φίλε μου. Ζωή είναι και "εδω μέσα"

Στέλιος είπε...

@urfurslaag: καταρχήν καλημέρα και χρόνια πολλά. Πάλι κάνεις λάθος! Δεν κατακρίνω όσους περνάνε ώρες μπροστά στον υπολογιστή. Κατέκρινα την "λογική" να περιμένεις άμεση δημοσίευση των σχολίων σου (και να "μου τη λές" όταν αυτό δε γίνεται) όταν σου έχω εξηγήσει ότι αυτό δε γίνεται διότι δεν μπορώ να επιμελούμαι κάθε μέρα το μπλογκ :)

Eleonora Benveniste είπε...

Giati den s'aresoyn ta xromata kai to stisimo tis selidas? Ego pou asxoloumai me to design ta briksw teriasmena. Kai o titlos diabazetai aneta.

Ανώνυμος είπε...

Αποκωδικοποίηση....: θρησκειών, μυθολογιών, ψυχής, σιωπής,....
Σχηματοποίηση λόγου, κοσμογονία, θεογονία,...
URL : www.siopi.gr
Γεια....