Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007

Ιδιότυπος ρατσισμός...

Αν διαβάσετε τα σχόλια στο μπλογκ του κ.Καθηγητή, θα διαπιστώσετε ότι υφέρπει ένας ιδιότυπος ρατσισμός σε βάρος του 56% που επέλεξε Γιώργο. Παραθέτω ένα μόνο σχόλιο που διάβασα και στο οποίο έτσειλα ήδη απάντηση. Να δω αν θα την δημοσιεύσουν. Διαμαρτύρεται, λοιπόν, ο ανώνυμος φίλος (προσέξτε τη χρήση των θαυμαστικών και την κλητική πτώση "Κύριε Βενιζέλε" που μόνο μόρφωση δε δείχνει, πολίτη που χειρίζεται στοιχειωδώς την ελληνική γλώσσα):

"Μα καλά ψήφισαν το 60% των πασοκτζίδων τον ΓΑΠ. Ήμαρτον!!!!!! Δεν μπορώ να το καταλάβω. Κύριε Βενιζέλε, σας ψήφισα και μου αρκεί ότι τη μερίδα των μορφωμένων του ΠΑΣΟΚ την πήρατε. Φυσικά στις Ευρωεκλογές καλύτερα να μου κοπούν τα χέρια παρά να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ. Ελπίζω στις Ευρωεκλογές να τελειώσει και η παράταση του ΓΑΠ.
Δευτέρα, Νοέμβριος 12, 2007 11:12:00 πμ
".

Συμπέρασμα: μέχρι τις εκλογές ακούγαμε ότι τον Γιώργο τον ψηφίζει το "καθεστωτικό" Πασόκ ενώ τον Βενιζέλο το "κοινωνικό" Πασόκ (ποιόν? αυτόν που μπήκε στο κόμμα με έτοιμη την υπουργική καρέκλα!). Οταν αυτό το σενάριο δεν έπιασε και ο κόσμος επέλεξε Γιώργο, άρχισαν να ισχυρίζονται ότι αυτοί είναι οι "μορφωμένοι" κι εμείς οι "αγράμματοι", ο "λαουτζίκος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: