Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007

Η αθλιότητα συνεχίζεται...

Το τρέηλερ του Αλτερ, που διαφημίζει τη σημερινή "Ζούγκλα" (15-11-07), συνιστά κλασικό παράδειγμα αθλιότητας και ασέβειας προς έναν άνθρωπο-σύμβολο. Η δημοσιογραφική αλητεία δείχνει τον Γ.Ανωμερίτη να εκτιμά (την Κυριακή το μεσημέρι) την προσέλευση του κόσμου στις 830.000 άτομα, ενώ (τη Δευτέρα) να ανακοινώνει το τελικό νούμερο των 738.000.

Αφήνω στην άκρη το γεγονός ότι ΟΥΤΕ στις εθνικές εκλογές, που διοργανώνονται από έναν έτοιμο κρατικό μηχανισμό, δεν ξέρουν ακριβή μεγέθη τις πρώτες μετεκλογικές ημέρες (πόσο μάλλον στο ΠΑΣΟΚ, όπου το εγχείρημα στήθηκε εκ του μή όντος). Και θα καταπιαστώ με μίαν άλλη παράμετρο: όσοι δήθεν "τιμητές της δημοκρατίας" στο Αλτερ ετοίμασαν αυτό το βίντεο, γνώριζαν ποιός είναι ο
Γιώργος Ανωμερίτης? Ηξεραν τί έχει προσφέρει αυτός ο άνθρωπος για να μπορούν αυτοί σήμερα να "αμφισβητούν" πρωτόγνωρες διαδικασίες και να έχουν βίλες στα Βόρεια Προάστια?

Μέλος και στέλεχος της Οργάνωσης Νέων Ένωσης Κέντρου (ΟΝΕΚ) και της Ελληνικής Δημοκρατικής Νεολαίας (ΕΔΗΝ), μέλος αντιστασιακών οργανώσεων (ΠΑΚ, ΔΕ, ΕΔΚ) ενάντια στη στρατιωτική Χούντα, καταδικασμένος από το Έκτακτο Στρατοδικείο της Αθήνας σε κάθειρξη κατά συγχώνευση 25 ετών (συνολικής ποινής 145 χρόνων) για την ενεργό αντιδικτατορική του δράση, πολιτικός Κρατούμενος της Δικτατορίας για 4 χρόνια (Μπουμπουλίνας, Καλάμι, Αλικαρνασσός, Βούρλα, Κορυδαλλός), πρόεδρος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (τα στοιχεία όπως και η φωτογραφία του δελτίου φυλακισμένου είναι από το προσωπικό του site).

Προσωπικά έστειλα εντονότατο μήνυμα διαμαρτυρίας στο Αλτερ. Προτείνω να στείλετε όλοι mail στο: public@alter.gr, η αλητεία δεν μπορεί να περάσει.

Αλήθεια, οι Μάκηδες προσέφεραν ποτέ έστω το 1 τοις χιλίοις από όσα έχει προσφέρει στον τόπο ο Ανωμερίτης? Τί ρωτάω κι εγώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: