Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2009

Αυτός ο Κουμουτσάκος της ΝΔ δεν έπρεπε να είναι στην ευρωβουλή?

Ακουσα την αντίδραση της ΝΔ στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που παρουσίασε ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Και ειλικρινά εξεπλάγην με το ΘΡΑΣΣΟΣ του ανθρώπου! Αντί να το βουλώσει που, προεκλογικά, το κόμμα του παρουσίαζε άλλα μεγέθη και, μετεκλογικά, απεδείχθη ότι μας οδηγούσε ντουγρού στον γκρεμό, κάνει και ... υποδείξεις και παρατηρήσεις!

Δεν φταίει κανείς, φταίει που δεν εφαρμόσθηκε και στην περίπτωση της ΝΔ η ιστορία με το ... Γουδί και την "Δίκη των Εξι" ώστε να καταδικαστούν όλοι τους επί εσχάτη προδοσία! Αλλά, βλέπεις, η Δημοκρατία είναι μεγαλόψυχη!

Να σκεφτείτε ότι ΜΕΧΡΙ και η ... "γαλαζο-βαμμένη" Μ.Σπυράκη, στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του "Μέγκα", αγανακτισμένη είπε ότι "αφού η ΝΔ παρέδωσε τέτοια οικονομία, θα περίμενα περισσότερη σύνεση από τον κ. Κουμουτσάκο"!!!

Και μία απορία: ο Κουμουτσάκος είχε εκλεγεί ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. Δεν έχει καθήκοντα στην Ευρωβουλή και βρίσκεται ακόμη εδώ παριστάνοντας τον "πορτ-παρόλ" των αποτυχημένων?

2 σχόλια:

typhoon είπε...

Συμφωνώ, αλλά και ο Παπακωνσταντίνου επίσης.
βλ. Κοσμοπολίτες και βαλκανόμαγκες…

Στέλιος είπε...

@typhoon: να προσέχεις τί λέω και να μη βιάζεσαι να "αντιπολιτευθείς". Ο Παπακωνσταντίνου ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από ευρωβουλευτής και ασκεί τα καθήκοντά του ως υπουργός. Ο Κουμουτσάκος πληρώνεται ως ευρωβουλευτής για να διαβάζει τις ανακοινώσεις της ΝΔ?